פאי תפוחים כפול עם קרום קמח תירס
המתכון פאי תפוחים כפול עם קרום קמח תירס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 365 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו סוכר, אגוז מוסקט טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט תפוח-אגס עם קרום קמח תירס, ברנדי מיני פאי תפוחים עם קרום קמח תירס, ו ברנדי-פאי מיני תפוחים עם קרום קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
קליפת תפוחים הליבה; לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים.
מניחים תפוחים בקערה גדולה. מערבבים ב 7 המרכיבים הבאים.
תן לעמוד 30 דקות, בעדינות ערבוב מדי פעם.
מניחים 1 דיסק בצק קרום קמח תירס על פיסת נייר שעווה מקומטת קלות; מפזרים בצק קלות עם קמח. למעלה עם גיליון אחר של נייר שעווה.
מגלגלים בצק לעובי של 1/8 אינץ '(ברוחב של כ-11 אינץ').
הסר והשלך את הדף העליון של נייר שעווה. החל מקצה 1 של הבצק, עוטפים את הבצק סביב מערוך, מפרידים את הבצק מגיליון השעווה התחתון תוך כדי גלגול. זרוק גיליון תחתון של נייר שעווה.
מניחים סיכה מתגלגלת על צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', ובצק מתגלגל על צלחת עוגה. בעדינות לחץ בצק לצלחת עוגה.
מערבבים תערובת תפוחים; מילואים 1 כף. מיצים. כפית תפוחים לתוך הקרום, אריזה בחוזקה הרכבה במרכז.
יוצקים מיצים הנותרים בקערה על תפוחים.
מפזרים תפוחים עם 3 כף. סוכר, נקודה עם חמאה.
רול הנותרים בצק קרום קמח תירס דיסק כפי שהורה בשלב 2, בצק מתגלגל על עובי 1/8 אינץ '(13 אינץ ' רחב).
להסיר ולהשליך נייר שעווה, ולמקם את הבצק מעל מילוי; לקפל את הקצוות מתחת, איטום לקרום התחתון, ו crimp.
מברשת העליון של עוגה, למעט קצוות מחורצים, בקלילות עם שמור 1 כף. מיצים מתפוחים; מפזרים 1 כפית. סוכר.
מניחים פאי על מחבת ג ' לי.
חותכים 4 עד 5 חריצים בחלק העליון של העוגה כדי קיטור לברוח.
אופים ב 425 על מתלה תנור נמוך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350; העבר עוגה למדף התנור האמצעי, ואפה 35 דקות. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, ואופים 30 דקות נוספות או עד שמיצים עבים ותוססים, הקרום הוא חום זהוב, ותפוחים רכים כאשר פירסינג עם פיק עץ ארוך דרך חריצים בקרום.
הסר למתלה חוט. מגניב 1 1/2 עד 2 שעות לפני ההגשה.
מגישים עם רוטב ברנדי-קרמל.