קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים כפול עם קרום קמח תירס

פאי תפוחים כפול עם קרום קמח תירס
המתכון פאי תפוחים כפול עם קרום קמח תירס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 365 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו סוכר, אגוז מוסקט טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט תפוח-אגס עם קרום קמח תירס, ברנדי מיני פאי תפוחים עם קרום קמח תירס, ו ברנדי-פאי מיני תפוחים עם קרום קמח תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
קליפת תפוחים הליבה; לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
מניחים תפוחים בקערה גדולה. מערבבים ב 7 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
תן לעמוד 30 דקות, בעדינות ערבוב מדי פעם.
5
מניחים 1 דיסק בצק קרום קמח תירס על פיסת נייר שעווה מקומטת קלות; מפזרים בצק קלות עם קמח. למעלה עם גיליון אחר של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
מגלגלים בצק לעובי של 1/8 אינץ '(ברוחב של כ-11 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
הסר והשלך את הדף העליון של נייר שעווה. החל מקצה 1 של הבצק, עוטפים את הבצק סביב מערוך, מפרידים את הבצק מגיליון השעווה התחתון תוך כדי גלגול. זרוק גיליון תחתון של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
מניחים סיכה מתגלגלת על צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', ובצק מתגלגל על צלחת עוגה. בעדינות לחץ בצק לצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מערבבים תערובת תפוחים; מילואים 1 כף. מיצים. כפית תפוחים לתוך הקרום, אריזה בחוזקה הרכבה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
10
יוצקים מיצים הנותרים בקערה על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מפזרים תפוחים עם 3 כף. סוכר, נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
רול הנותרים בצק קרום קמח תירס דיסק כפי שהורה בשלב 2, בצק מתגלגל על עובי 1/8 אינץ '(13 אינץ ' רחב).
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
להסיר ולהשליך נייר שעווה, ולמקם את הבצק מעל מילוי; לקפל את הקצוות מתחת, איטום לקרום התחתון, ו crimp.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
14
מברשת העליון של עוגה, למעט קצוות מחורצים, בקלילות עם שמור 1 כף. מיצים מתפוחים; מפזרים 1 כפית. סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
15
מניחים פאי על מחבת ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
חותכים 4 עד 5 חריצים בחלק העליון של העוגה כדי קיטור לברוח.
17
אופים ב 425 על מתלה תנור נמוך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350; העבר עוגה למדף התנור האמצעי, ואפה 35 דקות. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, ואופים 30 דקות נוספות או עד שמיצים עבים ותוססים, הקרום הוא חום זהוב, ותפוחים רכים כאשר פירסינג עם פיק עץ ארוך דרך חריצים בקרום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
הסר למתלה חוט. מגניב 1 1/2 עד 2 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
19
מגישים עם רוטב ברנדי-קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון