קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים

פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים
המתכון פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך סוכר מגורען, דובדבנים טארט, תפוחים בטעמים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים, מאפינס סובין עם אגוזי לוז ומיובשים-דובדבנים, ו סלט שורש סלרי עם מנצ'גו, אגוזי לוז ודובדבנים יבשים.

הוראות

1
מביאים דובדבנים ומרלו להרתיח בסיר קטן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
מרלומרלו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מחום וקריר.
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה.
4
לנקז היטב.
1
מערבבים קמח, חמאה, סוכר ומלח בקערה של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים קערה במקפיא 15 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות תערובת על מהירות נמוכה עד בצורת גושים בגודל אפונה.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
טפטוף 2/3 כוס מים קרח על תערובת והכה רק עד הבצק מגיע יחד. לאסוף בצק לכדור; לחלק ל 2 חתיכות. לשטח כל אחד לדיסק. לעטוף כל בנפרד פלסטיק; צמרמורת לפחות 8 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
תן 1 דיסק בצק לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות כדי לרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
להתגלגל על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
העברה ל 9 אינץ ' קוטר צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים ב overhang, ויוצרים צדדים בעובי כפול. מקררים לפחות 30 דקות ועד 6 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1
מחממים תנור ל 232°. לזרוק תפוחים, 1/3 כוס סוכר, וקינמון בקערה גדולה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
העברה לתבנית אפייה גדולה. צלי עד שהתפוחים מתרככים מעט, כ -15 דקות. תערובת תפוחים מגניבה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-425 ° f. הטל דובדבנים, תערובת תפוחים ואגוזי לוז בקערה גדולה כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
תן לדיסק הבצק השני לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות כדי לרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
רול את הדיסק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מעבירים מילוי לצלחת מרופדת בבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מברשת קצה קרום עם זיגוג ביצה. בצק עטוף מעל מילוי. לקצץ את הבצק העליון כדי 1 אינץ'. הקש על קצוות הבצק העליונים והתחתונים יחד כדי לאטום. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי. באמצעות סכין חדה, לחתוך 4 חתכים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מברשת בצק עם זיגוג ביצים; מפזרים גבישי סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(קיבלר)(קיבלר)
8
לאפות פאי 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350°f. פשטידת אוהל עם נייר. המשיכו לאפות עד שהתפוחים יהיו רכים ומיצים מבעבעים בעובי, בערך 25 דקות יותר. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
10
בואו לעמוד על מתלה בטמפרטורת החדר.)