תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי תפוחים צלחת עמוקה. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם קיצור ירקות, סוכר, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי תפוחים עמוק, פאי תפוחים עמוק, ו פאי תפוחים עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
חותכים בחמאה וקיצור.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים 1/3 כוס מי קרח; מערבבים עד שהבצק מחזיק יחד. מחלקים ויוצרים ל 2 דיסקים. לעטוף; צמרמורת במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מרדדים דיסק אחד לסיבוב 11 אינץ'; מקום בצלחת עוגה 9 אינץ'. Trim overhang ל 1/2 אינץ'.