פאי תפוחים קראנץ ' עם רוטב וניל
פאי תפוחים קראנץ ' עם רוטב וניל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 457 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, קרום פאי לא מכוסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו Vanillan תפוח פריך עם רוטב קרמל, רוטב אוכמניות ותפוח וניל, ו עוגת תפוחים שמנמנה עם רוטב חמאת וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C.)
מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס סוכר חום, 2 כפות קמח וקינמון. מערבבים בתפוחים פרוסים עד מצופה בתערובת סוכר. מערבבים ב 1 שבבי קינמון כוס.
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה, נקודה עם 3 כפות חמאה.
כדי להפוך את ציפוי streusel: בקערה בינונית, לערבב יחד 3/4 כוס קמח 3/4 כוס סוכר חום.
חותכים 6 כפות חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים הנותרים 2/3 כוס שבבי קינמון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות במשך 35 עד 40 דקות, או עד מילוי מבעבע ו streusel הוא חום זהוב. אפשר להתקרר לפחות 1 שעה.
בעוד העוגה מתקררת, להכין את רוטב וניל. בחלק העליון של דוד כפול מעל חום בינוני, לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי ו 1/2 כוס סוכר. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב התעבה.
הסר מהחום, ומערבבים וניל. רוטב כפית (חם או מקורר) על פרוסות עוגה.