קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים קראנץ ' עם רוטב וניל

פאי תפוחים קראנץ ' עם רוטב וניל
פאי תפוחים קראנץ ' עם רוטב וניל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 457 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, קרום פאי לא מכוסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו Vanillan תפוח פריך עם רוטב קרמל, רוטב אוכמניות ותפוח וניל, ו עוגת תפוחים שמנמנה עם רוטב חמאת וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה גדולה,
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס סוכר חום, 2 כפות קמח וקינמון. מערבבים בתפוחים פרוסים עד מצופה בתערובת סוכר. מערבבים ב 1 שבבי קינמון כוס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
לשימור,לשימור,
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
4
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה, נקודה עם 3 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
5
מפזרים ציפוי streusel.
6
כדי להפוך את ציפוי streusel: בקערה בינונית, לערבב יחד 3/4 כוס קמח 3/4 כוס סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
חותכים 6 כפות חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים הנותרים 2/3 כוס שבבי קינמון.
מרכיבים שתצטרך
שבבי קינמוןשבבי קינמון
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות במשך 35 עד 40 דקות, או עד מילוי מבעבע ו streusel הוא חום זהוב. אפשר להתקרר לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
בעוד העוגה מתקררת, להכין את רוטב וניל. בחלק העליון של דוד כפול מעל חום בינוני, לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי ו 1/2 כוס סוכר. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
הסר מהחום, ומערבבים וניל. רוטב כפית (חם או מקורר) על פרוסות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על