קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

פאי תפוחים קרום סריג

פאי תפוחים קרום סריג
צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים קרום סריג יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-25 דקות. נסו סריג-קרום פאי אגס, עוגת דובדבנים קלאסית עם קרום סריג, ו פאי אפרסק מתובל עם קרום סריג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה בינונית. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא דומה קמח תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה. (אם תערובת הקמח / חמאה מתחמם, לקרר אותו במשך 10 דקות לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהובקמח תירס צהוב
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את הביצה ומערבבים את הבצק יחד עם מזלג או ביד בקערה. אם הבצק יבש, מפזרים עד כף יותר מים קרים על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
כדי להפוך את הבצק במעבד מזון: דופק את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון מצויד בלהב המתכת עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא דומה קמח תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה, על 10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהובקמח תירס צהוב
חמאהחמאה
5
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים; לא נותנים את הבצק טופס לתוך כדור במכונה. (אם הבצק יבש מאוד, להוסיף עד כף יותר מים קרים.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
6
הסר את הקערה מהמכונה, להסיר את הלהב ולהביא את הבצק יחד ביד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
טופס את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
שים את מיץ הלימון בקערה בינונית. לקלף, חצי וליבת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים כל מחצית ל 4 טריזים. זרוק את התפוח עם מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
3
מוסיפים את הסוכר וזורקים לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
4
ממיסים את החמאה על חום בינוני-גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת מתחילה להתבשל, על 2 דקות. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני נמוך ומבשלים עד התפוחים לרכך ולשחרר את רוב המיצים שלהם, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סוכרסוכר
6
מסננים את התפוחים במסננת מעל קערה בינונית כדי לתפוס את כל המיץ. לנער את המסננת כדי לקבל נוזלי ככל האפשר. להחזיר את המיצים למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני עד מעובה וקרמל קלות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מיץמיץ
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבתמחבת
קערהקערה
7
לזרוק את התפוחים עם מיץ מופחת ותבלינים בקערה בינונית. להפריש להתקרר לחלוטין. (מילוי זה יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ומקורר או קפוא עד 6 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
תבליניםתבלינים
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
חותכים את הבצק לשניים. על משטח מקומח קל, לגלגל כל מחצית לתוך דיסק 11 עד 12 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
2
מניחים את הבצק בין חתיכות קלף או נייר שעווה על תבנית אפייה ומקררים לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
3
מניחים תבנית אפייה על מדף בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
בשורה התחתונה של מחבת פאי 9 אינץ 'עם אחד הדיסקים של בצק, לקצץ אותו כך שהוא מניח על 1/2 אינץ' מעבר לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
מחבתמחבת
5
הוסף את מילוי התפוח למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
השתמש בסכין שף או חותך פיצה וחתוך את הסיבוב השני לרצועות עבות 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
חותך פיצהחותך פיצה
7
מניחים רצועות בצק, במרווחים שווים, על פני כל העוגה. לארוג יותר רצועות בצק בניצב דרך הרצועות הקודמות כדי להפוך עיצוב סריג או סל לארוג על פני העוגה כולה. לקצץ את הקצוות העודפים מן רצועות הבצק. צבטו את קצה הקרום התחתון ואת קצה הסריג יחד, וחלילו את הקצה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
8
מברישים את פני הבצק עם ביצה ואז מפזרים סוכר. להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
ביצהביצה
9
אופים את העוגה על תבנית האפייה שחוממה מראש עד הקרום הוא זהוב, 50 עד 60 דקות. מגניב על מדף לפחות 3 שעות לפני ההגשה. העוגה שומרת היטב על טמפרטורת החדר (מכוסה) במשך 24 שעות, או בקירור עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור