צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים קרום סריג יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-25 דקות. נסו סריג-קרום פאי אגס, עוגת דובדבנים קלאסית עם קרום סריג, ו פאי אפרסק מתובל עם קרום סריג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה בינונית. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא דומה קמח תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה. (אם תערובת הקמח / חמאה מתחמם, לקרר אותו במשך 10 דקות לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהוב
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים את הביצה ומערבבים את הבצק יחד עם מזלג או ביד בקערה. אם הבצק יבש, מפזרים עד כף יותר מים קרים על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
כדי להפוך את הבצק במעבד מזון: דופק את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון מצויד בלהב המתכת עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא דומה קמח תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה, על 10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהוב
חמאה
5
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים; לא נותנים את הבצק טופס לתוך כדור במכונה. (אם הבצק יבש מאוד, להוסיף עד כף יותר מים קרים.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ביצה
6
הסר את הקערה מהמכונה, להסיר את הלהב ולהביא את הבצק יחד ביד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
טופס את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
שים את מיץ הלימון בקערה בינונית. לקלף, חצי וליבת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תפוח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים כל מחצית ל 4 טריזים. זרוק את התפוח עם מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תפוח
3
מוסיפים את הסוכר וזורקים לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
4
ממיסים את החמאה על חום בינוני-גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת מתחילה להתבשל, על 2 דקות. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני נמוך ומבשלים עד התפוחים לרכך ולשחרר את רוב המיצים שלהם, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
סוכר
6
מסננים את התפוחים במסננת מעל קערה בינונית כדי לתפוס את כל המיץ. לנער את המסננת כדי לקבל נוזלי ככל האפשר. להחזיר את המיצים למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני עד מעובה וקרמל קלות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
מיץ
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מחבת
קערה
7
לזרוק את התפוחים עם מיץ מופחת ותבלינים בקערה בינונית. להפריש להתקרר לחלוטין. (מילוי זה יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ומקורר או קפוא עד 6 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח
תבלינים
מיץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
חותכים את הבצק לשניים. על משטח מקומח קל, לגלגל כל מחצית לתוך דיסק 11 עד 12 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
2
מניחים את הבצק בין חתיכות קלף או נייר שעווה על תבנית אפייה ומקררים לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
נייר שעווה
3
מניחים תבנית אפייה על מדף בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
בשורה התחתונה של מחבת פאי 9 אינץ 'עם אחד הדיסקים של בצק, לקצץ אותו כך שהוא מניח על 1/2 אינץ' מעבר לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
מחבת
5
הוסף את מילוי התפוח למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
השתמש בסכין שף או חותך פיצה וחתוך את הסיבוב השני לרצועות עבות 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
חותך פיצה
7
מניחים רצועות בצק, במרווחים שווים, על פני כל העוגה. לארוג יותר רצועות בצק בניצב דרך הרצועות הקודמות כדי להפוך עיצוב סריג או סל לארוג על פני העוגה כולה. לקצץ את הקצוות העודפים מן רצועות הבצק. צבטו את קצה הקרום התחתון ואת קצה הסריג יחד, וחלילו את הקצה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
8
מברישים את פני הבצק עם ביצה ואז מפזרים סוכר. להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
סוכר
ביצה
9
אופים את העוגה על תבנית האפייה שחוממה מראש עד הקרום הוא זהוב, 50 עד 60 דקות. מגניב על מדף לפחות 3 שעות לפני ההגשה. העוגה שומרת היטב על טמפרטורת החדר (מכוסה) במשך 24 שעות, או בקירור עד 4 ימים.