פאייה עוף פיקדילו
Picadillo עוף Paellan נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פפריקה, מרק עוף, אפונה עמק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכונים דומים: פאייה עוף Picadillo, עוף Picadillo, ו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר).
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
בתבנית אפייה, מערבבים אורז, נקניק, צימוקים, עגבניות, מרק וכורכום. מסדרים רגליים וירכיים עוף על גבי; לחץ לתוך תערובת אורז.
מפזרים עוף עם מלח מתובל ופפריקה.
מכסים בנייר כסף; אופים 30 דקות. לחשוף; אופים כ 30 דקות יותר או עד הנוזל נספג ומיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (180°F). מערבבים באפונה.