צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פאיית פירות ים יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מולים, ירכיים עוף, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לערבב את הפפריקה, 1 כף השמן 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את העוף וזורקים. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מסדרים את הבלעדית בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה. בקערה, לשלב 1 כף השמן עם 1 קמצוץ של זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
סול
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
טפטוף השמן על הדגים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעים
5
בסיר, לשלב את מלאי הירקות עם הקמצוץ הנותר של זעפרן ומתבלים עם מלח ופלפל. להביא לרתיחה, לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
במחבת פאייה 14 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים את העוף ומבשלים על חום גבוה בינוני, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, על 15 דקות; להעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים את הצ ' וריסו למחבת ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מעבירים את הצ ' וריסו למגש עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
10
יוצקים ושומרים כל עודף שומן במחבת; להשאיר שכבה דקה של שומן ציפוי התחתון.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מוסיפים את הדיונון ומבשלים עד רק לבן לאורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
12
מעבירים את הדיונון למגש עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
13
חזור 2 כפות של שומן שמורות למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
14
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שקופים, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
15
להעביר את תערובת הבצל למגש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
16
חזור 2 כפות נוספות של השומן השמור למחבת. מערבבים את האורז ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות.
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
17
מוסיפים את העוף, צ ' וריסו, תערובת דיונון ובצל למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו. מערבבים באפונה. בעדינות לשפוך את המניה מחוממת לתוך המחבת. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
18
באמצעות מלקחיים, לקנן את הצדפות ומולים לתוך האורז. לכסות ולבשל במשך 10 דקות. מסדרים את פילה הבלעדית ואת בשר סרטנים על האורז. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות יותר, עד הבלעדית מבושלת דרך ואת האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
סול
בשר סרטנים
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות