צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פאיית פירות ים יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מולים, ירכיים עוף, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לערבב את הפפריקה, 1 כף השמן 1/4 כפית מלח.
מוסיפים את העוף, צ ' וריסו, תערובת דיונון ובצל למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו. מערבבים באפונה. בעדינות לשפוך את המניה מחוממת לתוך המחבת. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיונון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
באמצעות מלקחיים, לקנן את הצדפות ומולים לתוך האורז. לכסות ולבשל במשך 10 דקות. מסדרים את פילה הבלעדית ואת בשר סרטנים על האורז. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות יותר, עד הבלעדית מבושלת דרך ואת האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
סול
בשר סרטנים
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות