קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות34
מגזין

פאייה פירות ים

פאייה פירות ים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פאיית פירות ים יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מולים, ירכיים עוף, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לערבב את הפפריקה, 1 כף השמן 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את העוף וזורקים. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מסדרים את הבלעדית בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה. בקערה, לשלב 1 כף השמן עם 1 קמצוץ של זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
סולסול
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
טפטוף השמן על הדגים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
בסיר, לשלב את מלאי הירקות עם הקמצוץ הנותר של זעפרן ומתבלים עם מלח ופלפל. להביא לרתיחה, לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
במחבת פאייה 14 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את העוף ומבשלים על חום גבוה בינוני, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, על 15 דקות; להעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים את הצ ' וריסו למחבת ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מעבירים את הצ ' וריסו למגש עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
10
יוצקים ושומרים כל עודף שומן במחבת; להשאיר שכבה דקה של שומן ציפוי התחתון.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את הדיונון ומבשלים עד רק לבן לאורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
12
מעבירים את הדיונון למגש עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דיונוןדיונון
13
חזור 2 כפות של שומן שמורות למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שקופים, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
15
להעביר את תערובת הבצל למגש.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
16
חזור 2 כפות נוספות של השומן השמור למחבת. מערבבים את האורז ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מוסיפים את העוף, צ ' וריסו, תערובת דיונון ובצל למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו. מערבבים באפונה. בעדינות לשפוך את המניה מחוממת לתוך המחבת. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיונוןדיונון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
באמצעות מלקחיים, לקנן את הצדפות ומולים לתוך האורז. לכסות ולבשל במשך 10 דקות. מסדרים את פילה הבלעדית ואת בשר סרטנים על האורז. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות יותר, עד הבלעדית מבושלת דרך ואת האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
סולסול
בשר סרטניםבשר סרטנים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
19
הסר את המחבת מהחום ותן לפאייה לעמוד במשך 5 דקות. זרוק כל מולים וצדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
מפזרים את הפאייה עם הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרarborio או אורז קצר דגנים אחריםarborio או אורז קצר דגנים אחרים8עצם בירכיים עוף, עם עורעצם בירכיים עוף, עם עור454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'וריסו יבש, פרוס 1/4 אינץ' עבהצ'וריסו יבש, פרוס 1/4 אינץ' עבה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צדפות littleneck, שפשףצדפות littleneck, שפשף227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר סרטן גוש, מרוקן היטב הרים מעלבשר סרטן גוש, מרוקן היטב הרים מעל454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מולים, שפשף debeardedמולים, שפשף debearded591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה12שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי2צביטות גדולותחוטי זעפרןחוטי זעפרן12שרימפס וורידיםמלחמלח680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה יחיד, חצוי לאורכופילה יחיד, חצוי לאורכו8smallsדיונון, גופים חתוכים לרוחב לטבעות 1/4 אינץ ' וזרועות חצוידיונון, גופים חתוכים לרוחב לטבעות 1/4 אינץ ' וזרועות חצוי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר ירקות, ציר עוף או מרק דל נתרןציר ירקות, ציר עוף או מרק דל נתרן21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק