קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות34
מגזין

פאייה פירות ים

פאייה פירות ים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פאיית פירות ים יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מולים, ירכיים עוף, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לערבב את הפפריקה, 1 כף השמן 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את העוף וזורקים. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מסדרים את הבלעדית בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה. בקערה, לשלב 1 כף השמן עם 1 קמצוץ של זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
סולסול
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
טפטוף השמן על הדגים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
בסיר, לשלב את מלאי הירקות עם הקמצוץ הנותר של זעפרן ומתבלים עם מלח ופלפל. להביא לרתיחה, לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
במחבת פאייה 14 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את העוף ומבשלים על חום גבוה בינוני, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, על 15 דקות; להעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים את הצ ' וריסו למחבת ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים את הצ ' וריסו למגש עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
10
יוצקים ושומרים כל עודף שומן במחבת; להשאיר שכבה דקה של שומן ציפוי התחתון.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את הדיונון ומבשלים עד רק לבן לאורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
12
מעבירים את הדיונון למגש עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דיונוןדיונון
13
חזור 2 כפות של שומן שמורות למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שקופים, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
15
להעביר את תערובת הבצל למגש.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
16
חזור 2 כפות נוספות של השומן השמור למחבת. מערבבים את האורז ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מוסיפים את העוף, צ ' וריסו, תערובת דיונון ובצל למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו. מערבבים באפונה. בעדינות לשפוך את המניה מחוממת לתוך המחבת. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דיונוןדיונון
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
באמצעות מלקחיים, לקנן את הצדפות ומולים לתוך האורז. לכסות ולבשל במשך 10 דקות. מסדרים את פילה הבלעדית ואת בשר סרטנים על האורז. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות יותר, עד הבלעדית מבושלת דרך ואת האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
סולסול
בשר סרטניםבשר סרטנים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
19
הסר את המחבת מהחום ותן לפאייה לעמוד במשך 5 דקות. זרוק כל מולים וצדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
מפזרים את הפאייה עם הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקarborio או אורז קצר דגנים אחריםarborio או אורז קצר דגנים אחרים8עצם בירכיים עוף, עם עורעצם בירכיים עוף, עם עור454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'וריסו יבש, פרוס 1/4 אינץ' עבהצ'וריסו יבש, פרוס 1/4 אינץ' עבה2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות littleneck, שפשףצדפות littleneck, שפשף227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר סרטן גוש, מרוקן היטב הרים מעלבשר סרטן גוש, מרוקן היטב הרים מעל454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים, שפשף debeardedמולים, שפשף debearded596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 קילו קישואים,חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואהאפונה קפואה12ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי2צביטות גדולותחוטי זעפרןחוטי זעפרן12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה יחיד, חצוי לאורכופילה יחיד, חצוי לאורכו8smallsדיונון, גופים חתוכים לרוחב לטבעות 1/4 אינץ ' וזרועות חצוידיונון, גופים חתוכים לרוחב לטבעות 1/4 אינץ ' וזרועות חצוי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר ירקות, ציר עוף או מרק דל נתרןציר ירקות, ציר עוף או מרק דל נתרן21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק