פאייה פירות ים ועוף
מאכלי ים ועוף פאייה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 440 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. 209 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אורז arborio, גרביונים עוף, צ'וריסוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה עוף ופירות ים, ו פאייה עוף ופירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת פאייה גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית ואת צ ' וריסו. Sauté במשך 5 דקות או עד צ ' וריסו הוא חום.
להסיר ולהניח בצד.לשפשף את חתיכות העוף עם פפריקה, מלח ופלפל ולהוסיף למחבת פאייה. Sauté במשך 4 דקות בכל צד או עד חום.
הסר מהמחבת פאייה והנח בצד עם צ ' וריסו.
מוסיפים את הבצלים ואת השום למחבת פאייה ו sauté במשך כ 7 דקות או עד שקוף.
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל.
מוסיפים את ציר העוף, מערבבים ומבשלים כ -15 דקות.
מוסיפים את חתיכות העוף, צ ' וריסו וזעפרן, מבשלים כ -10 דקות נוספות.
מוסיפים את השרימפס והצדפות, נותנים לפאייה שייק טוב ומבשלים עוד 10 דקות.
הוסף את האפונה ולתת לו לשבת במשך 5 דקות.
מוסיף את הפטרוזיליה ולקשט עם טריזי לימון.