גשו לסופר וקנו עלה דפנה, רוטב פלפל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), ו מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר).
הוראות
1
בסיר שלבו מרק, אורז, בצל, מחצית מהשום, מלח, כורכום, פלפל ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהאורז רך. בינתיים, במחבת, הקפיצו את הפלפל הירוק, הבצל, הפטרוזיליה, הטימין, רוטב הפלפל החריף והשום שנותר בשמן למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כורכום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים פטריות. מבשלים עד שהפלפל הירוק פריך-רך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מוסיפים עגבנייה ואפונה; מחממים. מחק עלה דפנה; הוסף תערובת אורז לתערובת הירקות ושמור על חום על אש בינונית-גבוהה. במחבת אחרת מבשלים ומערבבים שרימפס במיץ לימון למשך 2 דקות. מוסיפים עוף; מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד והשרימפס מבושל לחלוטין, בערך 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים אורז וירקות עם עלי כותרת של קלנדולה; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם בחירה מצוינת לפאייה. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. אתה יכול לנסות את הטמפרניו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
הפבלייסט טמפרנילו
עמוס באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. ליין יש תחושת פה קטיפתית עם גימור מתמשך שהוא חם ומספק.