קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

פאייה קלנדולה

פאייה קלנדולה
גשו לסופר וקנו עלה דפנה, רוטב פלפל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), ו מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר).

הוראות

1
בסיר שלבו מרק, אורז, בצל, מחצית מהשום, מלח, כורכום, פלפל ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהאורז רך. בינתיים, במחבת, הקפיצו את הפלפל הירוק, הבצל, הפטרוזיליה, הטימין, רוטב הפלפל החריף והשום שנותר בשמן למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כורכוםכורכום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים פטריות. מבשלים עד שהפלפל הירוק פריך-רך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מוסיפים עגבנייה ואפונה; מחממים. מחק עלה דפנה; הוסף תערובת אורז לתערובת הירקות ושמור על חום על אש בינונית-גבוהה. במחבת אחרת מבשלים ומערבבים שרימפס במיץ לימון למשך 2 דקות. מוסיפים עוף; מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד והשרימפס מבושל לחלוטין, בערך 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים אורז וירקות עם עלי כותרת של קלנדולה; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות4שיני שום, טחון, מחולקשיני שום, טחון, מחולק1גדולפלפל ירוק, ג'וליאןפלפל ירוק, ג'וליאן3בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כורכום הקרקעכורכום הקרקע2(חוֹרֶף)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז גרגר ארוך ולא מבושלאורז גרגר ארוך ולא מבושל2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ11 קילו קישואים,פטרוזיליה טחוןפטרוזיליה טחון283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת אפונה קפואהחבילת אפונה קפואה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס לא מבושל טרי או קפוא, קלוף ומעוצבשרימפס לא מבושל טרי או קפוא, קלוף ומעוצב454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף ללא עצמות, פרוס דקחזה עוף ללא עצמות, פרוס דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, קצוץעגבניות, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כותרת של קלנדולה (כ -12 פרחים)עלי כותרת של קלנדולה (כ -12 פרחים)

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם בחירה מצוינת לפאייה. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. אתה יכול לנסות את הטמפרניו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
הפבלייסט טמפרנילו
הפבלייסט טמפרנילו
עמוס באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. ליין יש תחושת פה קטיפתית עם גימור מתמשך שהוא חם ומספק.