פאן באניה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לכם שן שום, טימין, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פאן באניה, פאן באניה, ו פאן באניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים 1 כפית מיץ לימון במעבד מזון; דופק עד pureed גס.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים שמן זית, ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מערבבים את לב הטונה והארטישוק בקערה בינונית. מערבבים פלפל שחור טחון ומיץ לימון שנותר; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
עבור מוסיף שומן
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
חותכים baguettes בחצי לאורכו; לקרוע על שני שלישים של הפנים הרך. (מילואים הוציאו לחם לשימוש נוסף.) מחלקים תערובת טונה, תערובת זית, פרוסות עגבניות, פרוסות ביצה ושומר באופן שווה בין בגטים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
בגט
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בלילת לחם תירס
קלמנטינות, כל אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מפזרים פלפל שחור גס, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גס
6
לעטוף כריכים בניילון נצמד, ולמקם על תבנית אפייה. מכסים עם תבנית אפייה שנייה, ומכבידים עם שימורים או פריטים כבדים אחרים. צמרמורת 4 שעות, פונה פעם אחת.