קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה

פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה
פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1157 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 93 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. פאן קלוי פילה מיניון עם רום-אדום צ'ילה רוטב, בייקון קלוי עטוף פילה מיניון, ו פילה מיניון קלוי, רוטב יין דובדבנים ופירה שום קל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר קטן, מעל חום בינוני-נמוך, מוסיפים את החומץ והסוכר החום, ומקציפים לשלב. לבשל ולהפחית עד עבה, על עקביות של סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
לטאטא ב 2 כפות חמאה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מגישים טפטוף מעל פילה מיניון ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניוןפילה מיניון
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1
חותכים את התחתון 1 1/2 אינץ ' את האספרגוס. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
3
מסירים מהמים ומזעזעים באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
4
מעבירים את האספרגוס מאמבט הקרח למחבת מצופה במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
קח את הפילה מהמקרר 20 דקות לפני שהם להיות מבושל כך שהם יכולים לבוא לטמפרטורה.
6
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
חום שמן קנולה בתוך תחתית גדולה כבדה מיומן מעל חום גבוה. מתבלים כל פילה בנדיבות במלח ופלפל. צורבים את הפילה במחבת עד חום ופריך, כ 2 דקות לכל צד. הפעל את החום נמוך ולהוסיף את 4 כפות חמאה, שום טימין טרי. באמצעות כפית, למרוח את הפילה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
שים את המחבת בתנור במשך 4 עד 5 דקות עבור בינוני נדיר או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 עד 135 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
10
מחממים כמות קטנה של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד מחומם דרך, כ 2 דקות. אספרגוס צריך להיות רך מעט אבל עדיין יש קצת הצמד כאשר אתה נושך אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
12
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
לתבנית אפייה גדולה מוסיפים את הכרובית, התפוח, ו 3 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל. צולים בתנור עד חום על גבי, כ -25 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הירקות וצולים עד מכרז, עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מוסיפים את הכרובית הקלויה, התפוח והמלאי למעבד מזון ומחית עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
לשימור,לשימור,
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
15
מעבירים לקערת מתכת ומניחים מעל סיר של מים רותחים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
16
הפעל תנור עד 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
מחממים שמן קנולה בחלק התחתון כבד גדול מיומן מעל חום גבוה. מתבלים כל פילה בנדיבות במלח ופלפל. צור את הפילה, צד העור למטה, עד חום ופריך, הפוך ופריך את הצד השני, על 2 עד 3 דקות לכל צד. כבה את החום, להוסיף חמאה, באמצעות כף, להשרות את פילה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
18
מעבירים לתנור כדי לסיים את הבישול, כ 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
חותכים את העלים הירוקים את הכרישה ולהשליך. חותכים את הגבעול לטבעות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
2
שים אותם לתוך קערה גדולה מלאה במים קרים ולתת להשרות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר את הדליפות ולנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף כרישה וsaute עד רך, על 4 דקות. Deglaze המחבת עם יין לבן ולהוסיף את מלאי הירקות. להפחית בחצי ולאחר מכן לטאטא את החמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים מעל לברק.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
1
באמצעות צלחת מלבנית להניח מיטה של 3 עד 4 אספרגוס למטה בצד אחד של הצלחת. לארגן חתיכת פילה מיניון על גבי טפטוף עם הפחתת בלסמי. בצד השני של הצלחת לשים על כוס 1/4 של מחית כרובית, העליון עם חתיכת בס ים טפטוף עם רוטב כרישה. חזור עם החומרים הנותרים לעשות סך של 6 מנות.
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניוןפילה מיניון
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
SeabassSeabass
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)

מרכיבים

680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו4(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו3(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולהשמן קנולה1ראשכרובית, פרחים וגבעולים חתוכים לחתיכות גדולותכרובית, פרחים וגבעולים חתוכים לחתיכות גדולות567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה מיניון, לחתוך 6 מנות שוותפילה מיניון, לחתוך 6 מנות שוות5sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1פוג' י אפל, קלופים, cored ופרוספוג' י אפל, קלופים, cored ופרוס3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1גדול(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בס ים, לחתוך 6 מנות שוותפילה בס ים, לחתוך 6 מנות שוות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי ירקות או מרקמלאי ירקות או מרק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי ירקות או מרקמלאי ירקות או מרק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה