מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 41%. מתכונים דומים: פאי דלעת טרי, פאי דלעת טרי, ו פאי דלעת טרי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). לחץ על קרום העוגה לתבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מקציפים דלעת, חלב מרוכז ממותק וביצים יחד בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
(טעם מקורי)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים סוכר חום בהיר, אגוז מוסקט, קינמון וג ' ינג ' ר; להקציף עד לאיחוד אחיד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים תערובת לתוך קרום עוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
מפזרים אגוזי פקאן מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
6
מניחים פשטידה על תבנית עם נייר אפייה ומכסים פשטידה ביריעת נייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות. הפחיתו את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) והסירו נייר אלומיניום.
פאי דלעת עובד ממש טוב עם וין סנטו, מוסקטו ויין קרח. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. יין בילטמור פאס דה דוקס מוסקטו עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
בילטמור פס דה דה מוסקטו יין
חצי מתוק ומתפוצץ בבועות זעירות, יין ארומטי זה כולל את תמצית פריחת התפוז וטעמים של תות בר ולימון.