פארו, בצל מקורמל, ומילוי פטריות בר הוא טבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך פארו, שמן זית, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פטריות בר ופשטידות בצל בקרמל, פארו ריזוטו פטריות בר, ו מילוי פארו עם דלורית, בצל אדום ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 3 כוסות מים רותחים פטריות פורצ ' יני מיובש בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מסננים דרך מסננת מעל קערה, שומר את הנוזל השריה. דק קוצצים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; לבשל 30 דקות או עד הבצל רך משחימים קלות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
הוסף נוזלי פורצ 'יני שמורים, פורצ' יני קצוץ, פארו, ו 1/2 כפית מלח; כיסוי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד פארו הוא אל דנטה ונוזל מצטמצם כ 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
(צינור גדול)
7
הסר מהחום.
8
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים פטריות שיטאקה, סלרי, טימין ומרווה; מפזרים 1/2 הנותרים מלח ופלפל. לטחון 6 דקות או עד פטריות הם השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור סלרי, פרוס (בערך
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
10
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים תערובת שיטאקה לתערובת פארו; מערבבים לשלב. כפית מלית לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול; לכסות צלחת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פארו.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'