פארו עם ארטישוק וסלט עשבי תיבול
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה של מזון ויין דורש מלח ופלפל, גבינת גראנה פאדנו, יין ומרק עוף. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פארו עם ארטישוק וסלט עשבי תיבול, סלט פארו עם עגבניות מיובשות וארטישוקים, ו סלט פארו עם ארטישוק במרינדה, גרגיר נחלים ופטה.
הוראות
בסיר גדול, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הגזר, שורש סלרי, בצל, סלרי קצוץ עלה דפנה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד הירקות משחימים קלות, על 5 דקות.
מוסיף את פארו ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 5 דקות.
מוסיפים חצי מרק לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את המרק הנותרים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 12 דקות יותר. זרוק את עלה המפרץ. מערבבים את הגבינה המגוררת יחד עם הארטישוקים ואת 2 כפות הנותרים של חמאה עד שמנת. כף לתוך קערות.
בקערה בינונית, לזרוק את סלרי פרוס ועלי סלרי עם פטרוזיליה, עירית טרגון.
מוסיפים את החומץ והשמן, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. תלוש את הסלט מעל פארו, מקשטים עם שבבי גבינה ומגישים.