קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות5
ציון בריאות29
מגזין

פארו עם ארטישוק וסלט עשבי תיבול

פארו עם ארטישוק וסלט עשבי תיבול
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה של מזון ויין דורש מלח ופלפל, גבינת גראנה פאדנו, יין ומרק עוף. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פארו עם ארטישוק וסלט עשבי תיבול, סלט פארו עם עגבניות מיובשות וארטישוקים, ו סלט פארו עם ארטישוק במרינדה, גרגיר נחלים ופטה.

הוראות

1
בסיר גדול, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הגזר, שורש סלרי, בצל, סלרי קצוץ עלה דפנה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד הירקות משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את פארו ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים חצי מרק לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את המרק הנותרים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 12 דקות יותר. זרוק את עלה המפרץ. מערבבים את הגבינה המגוררת יחד עם הארטישוקים ואת 2 כפות הנותרים של חמאה עד שמנת. כף לתוך קערות.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה בינונית, לזרוק את סלרי פרוס ועלי סלרי עם פטרוזיליה, עירית טרגון.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את החומץ והשמן, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. תלוש את הסלט מעל פארו, מקשטים עם שבבי גבינה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך