קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

פארו, שעועית ומרק חומוס

פארו, שעועית ומרק חומוס
מרק פארו, שעועית וחומוס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 327 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'ילה, בצל, פירות יער חיטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרגרי החיטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג ברי חיטה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק חומוס פארו, סמוקי פארו ומרק חומוס, ו מרק אפרוח כרוב מעושן פארו.

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים את 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השום המרוסק ואת הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את farro ו חומוס; להוסיף אותם לסיר יחד עם צ ' ילה ולכסות בנדיבות עם מים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ברפרוף מדי פעם, עד החומוס הם כמעט במכרז, על 1 1/2 שעות. לחשוף ולהמשיך רותח עד מכרז לחלוטין, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום.
5
בינתיים, לנקז את שעועית borlotti. בסיר בינוני, בנדיבות לכסות את השעועית עם מים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים עד מכרז, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים 2 כוסות של שעועית מבושל לקערה ומחית מחית מחית גס. החזר את השעועית המעוכה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים את החומוס ואת פארו ולהחזיר אותם לסיר הגדול; להשליך את צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את שעועית בורלוטי עם הנוזל שלהם ואת השום הטחון לסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים את המרק חם בקערות. תעביר את שמן הזית והגבינה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך