פארקין
אם יש לכם חמאה, ביצה, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : יורקשייר פרקין, עור מסורתי, ו פודינג מעור אגס עם פודינג.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
חמאה עמוק 22 ס " מ מרובע עוגה פח וקו עם אפיית קלף. הכה את הביצה וחלב יחד עם מזלג.
ממיסים בעדינות את הסירופ, הטריקל, הסוכר והחמאה יחד במחבת גדולה עד שהסוכר נמס.
מערבבים יחד את שיבולת השועל, קמח וג ' ינג ' ר ומערבבים לתערובת הסירופ, ואחריו הביצה והחלב.
יוצקים את התערובת לתוך הפח ואופים במשך 50 דקות 1 שעה עד העוגה מרגישה המשרד קצת פריך על גבי. מגניב בדיל ואז לעטוף יותר קלף רדיד. שמור על עד חמישה ימים לפני אכילה אם אתה יכול זה יהיה רך יותר דביק ככל שאתה משאיר את זה, עד שבועיים.