פאג'יטאס סטייק מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 394 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל חריף, שמן צמחי, שן שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאג'יטאס דה קרנה (סטייק פאג' יטאס), פג'יטות שרימפס מחבת, ו מחבת פג'יטאס עוף.
הוראות
1
במחבת על אש בינונית משחימים את הסטייק בשמן.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים סטייק וטפטופים ב -3 קו. סיר איטי. מערבבים פנימה את מיץ הלימון, השום, הכמון, תערובת התיבול, אבקת הצ ' ילי ופתיתי הפלפל האדום. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מוסיפים פלפל ירוק ובצל; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
טורטיות חמות לפי הוראות החבילה; כף בקר וירקות במרכז הטורטיות. מעל כל אחד גבינה, סלסה, שמנת חמוצה, חסה ועגבניות אם רוצים. מקפלים פנימה את דפנות הטורטיות ומגישים מיד.
פג ' יטאס בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות קליסטה חוף טווח פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
רכס חוף קליסטה פינו נואר
קו החוף של קליסטה 2012 פינו נואר הוא אדום רובי עמוק בצבע עם ארומטים של דובדבנים יבשים, עלי ורדים, סגול ופולי קפה צלויים. ריבס, דובדבן ותווים של חמוציות זורמים דרך החיך לגימור מאוזן וארוך של פירות כהים מעורבים ותה שחור.