פהיטה פוט פאי ליל כל הקדושים
פאי פהיטה בליל כל הקדושים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 221 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. אם יש לכם שמן צמחי, עוף חתוך, אל ' n chunky סלסה ישנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 204° במחבת 10 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני. מבשלים פלפל בשמן, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז. מערבבים עוף, סלסה ומים. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבעבע.
יוצקים לתוך ungreased 1 1/2 ליטר תבשיל; להפריש.
בקערה קטנה, מערבבים יחד מרכיבים שנותרו.
יוצקים על תערובת עוף; בזהירות להפיץ כמעט עד קצה התבשיל.
אופים חשפו כ -30 דקות או עד חום זהוב בהיר. כתוב הודעה עם קטשופ לחיץ אם תרצה.