פהיטות בקר וסלסה
בשר בקר וסלסה פהיטות הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו פלפל חלפיניו, פלפל חריף, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. וזה די טוב. נסו פהיטות בקר עם סלסה מנגו, פהיטות סטייק עם סלסה מנגו, ו פהיטות סלמון עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בשקית ניילון כבדה, zip-top; שקית חותם, ולנער היטב. זרעים ירוקים ופלפלים מתוקים; לחתוך כל אחד ל 8 טריזים.
מניחים פלפל טריזים, סטייק, ובצל בשקית; שקית חותם, ולנער. להשרות במקרר 8 שעות.
מערבבים עגבניות ו-5 המרכיבים הבאים. כיסוי וצינה.
הסר סטייק וירקות ממרינדה, הזמנת מרינדה. ירקות חוט על שיפודי מתכת 4 (10 אינץ'). מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים סטייק ושיפודים על מתלה. ירקות גריל, מכוסה, 12 דקות או עד מכרז, מפנה ושופע מדי פעם. סטייק גריל 5 עד 6 דקות בכל צד או כדי doneness הרצוי, צולה מדי פעם. לעטוף טורטיות בנייר אלומיניום. גריל, מכוסה, 2 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות 1/4 אינץ ' רחב. מחלקים סטייק וירקות בין טורטיות. למעלה כל אחד עם תערובת סלסה עגבניות 3 כפות; לגלגל טורטיות.