פהיטות סטייק
מתכון פהיטות סטייק מוכן בערך 2 שעות ו -40 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. במנה עיקרית זו יש 853 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. . 126 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם לימונים, בצל, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה נהדר. מתכונים דומים: Fajitas de Carne (Fajitas סטייק), פהיטות סטייק, ו פהיטות סטייק.
הוראות
מערבבים את מיץ הסיד, פלפל טחון וכוסברה בצלחת רדודה.
מניחים רצועות סטייק לתוך המרינדה ומקררים במשך שעתיים עד ארבע שעות.
חום 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף רצועות סטייק, ומטגנים עד מבושל לטעמך.
מוסיפים שמן ובצל הנותרים למחבת. מבשלים מעל אש נמוכה בינונית, עד שקוף, מערבבים פלפלים ירוקים וסטייק. לסחוט את המיץ של 1 לימון מעל ומערבבים. כאשר פלפלים ירוקים הם רק במכרז להסיר את המחבת מהחום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים את פהיטות סטייק עם טורטיות ופלחי לימון בצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.