מתכון צלעות עין פהיטות על הגריל מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 71 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 1024 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך רוטב סויה, שום, ממרח אבוקדו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב טורטיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: פהיטות גריל מעורב, פפסיטוס מעורב פהיטות גריל, ו כיצד גריל עוף על תנור-למעלה (שיטת מחבת גריל קלה).
הוראות
1
בכוס מדידה גדולה (4-כוס), לשלב את רוטב הסויה, מיץ ליים, רוטב ווסטרשייר, שום, יין ושמן צמחי כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
שמן צמחי
מיץ ליים
רוטב סויה
מרינדה
שום
יין
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
2
שים את הסטייקים בשקית פלסטיק גדולה, כבדה ואיטום עצמי, יוצקים את המרינדה, חותם, ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
מחממים מראש גריל חיצוני; מחממים את התנור ל 250 ° F. גריל צ ' ילי ופלפלים כל עד שהם שלפוחית וחום, פונים עם מלקחיים כל כמה דקות כדי להבטיח שהם צולים על כל הצדדים; להסיר מהחום. הליבה זרע אותם, לחתוך אותם לאורך לרצועות 1/2 אינץ', ומפזרים אותם עם מיץ לימון קמצוץ של מלח. לעטוף אותם בנייר אלומיניום ולשמור אותם חמים בתנור עד מוכן לשרת. לעטוף את הטורטיות בנייר כסף ולשים בתנור כדי להתחמם עם הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מיץ לימון
עוטף
פלפלים
פלפל צ ' ילי
מלח
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
גריל
מלקחיים
תנור
4
הסר את הסטייקים מן המרינדה, לנקז, גריל על פי ההעדפה שלך. גריל את פרוסות הבצל יחד עם הסטייק, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סטייק.
בצל
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
כדי לשרת, לחתוך את הסטייקים דק; לארגן על מגש גדול עם בצל פרוס בגריל ואת צ ' ילי ופלפלים. לצד המגש, להגדיר את טורטיות חמות וקערות של שמנת חמוצה guacamole. שעועית א לה צ ' ארה, מוגשת בקערות קטנות, היא עוד ליווי פאהיטה קלאסי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
ממרח אבוקדו
טורטיה
פלפלים
פלפל צ ' ילי
סטייק.
שעועית
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
וריאציה
7
תחליף חזה עוף ללא עצמות, ללא עור או שרימפס עבור בשר בקר. להשרות את העוף על פי ההוראות לעיל. עבור השרימפס, דלג על המרינדה ופשוט שפשף אותם עם מלח ופלפל כשרים לפני הצלייה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.