פודינג אורז ג'ינג'ר דלעת
מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, אורז, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פודינג לחם דלעת-זנגביל, עוגת פודינג דלעת ג'ינג'ר, ו פודינג אורז חום ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
מסדרים כל פיסת דלעת, בצד לחתוך, על גיליון של נייר. למעלה כל אחד עם 1/2 חמאה כף 1 כפית סוכר מגורען. לעטוף בנפרד בנייר כסף ואופים, לחתוך צדדים למעלה, בתבנית אפייה רדודה עד הבשר רך, על 1 שעה.
פתח לסכל מעט דלעת מגניב, ואז לגרוף בשר למעבד מזון פירה עד חלקה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
לחמם אורז, מלח, 4 כוסות חלב, ונותר 2/3 כוס סוכר מגורען בסיר כבד 2-3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד חם מאוד.
מעבירים לקערת מתכת גדולה מעל סיר גדול של מים רותחים (או לדוד כפול) ומבשלים על אש נמוכה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז רך ורוב החלב נספג, 1 עד 1/4 שעות. (
הוסף עוד מים רותחים לסיר במידת הצורך.)
הסר מחבת מחום ולשמור אורז חם, מכוסה.
מקציפים קלות חלמונים בקערה גדולה, ולאחר מכן להקציף וניל, ג ' ינג ' ר, 1 1/3 כוסות purée דלעת (שארית לשימוש אחר), וחלב כוס שנותר. בהדרגה מערבבים באורז חם, ואז לשפוך תערובת לתוך flameproof 2 ליטר חמאה צלחת אפייה רדודה (לא זכוכית). הגדר צלחת אפייה במחבת צלייה ואופה פודינג באמבט מים חמים, חשוף, בתנור עד שנקבע, 50 דקות עד 1 שעה.
אם פודינג קרמל, מפזרים באופן שווה עם סוכר turbinado, ולאחר מכן להעביר להבה מבער באופן שווה הלוך ושוב על סוכר עד הסוכר נמס קרמל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* דלעת יכול להיות אפוי puréed 2 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* פודינג יכול להיות אפוי (אבל לא קרמל) 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני caramelizing או הגשה.