קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג אורז חמאה

פודינג אורז חמאה
ניתן להכין את המתכון של פודינג אורז חמאה בתוך כשעה ו-35 דקות . תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . המתכון הזה משרת 8. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח, חמאה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח זול. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 17% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג אורז חמאה שרוף , פודינג אורז שמנת עם רוטב חמאה - הנישואים משני קינוחים מושלמים ופודינג חמאה .

הוראות

1
בסיר גדול וכבד, מביאים 2 כוסות חלב לרתיחה עדינה. מערבבים פנימה אורז ומלח. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 45 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסהחלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
(ras El Hanout)(ras El Hanout)
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
פסטה קליפת תינוקפסטה קליפת תינוק
2
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
3
בסיר קטן מחממים 1/2 כוס סוכר חום, חמאה ושארית החלב עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שמנת כבדה להקצפה, מוקצפת, מחולקת1 כוס שמנת כבדה להקצפה, מוקצפת, מחולקת
בייקון, מבושל ומפורר (לא חובה)בייקון, מבושל ומפורר (לא חובה)
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסהחלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
ציוד שתשתמש בו
פסטה קליפת תינוקפסטה קליפת תינוק
4
מסירים מהאש. בקערה קטנה טורפים חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת
5
הוסף כמות קטנה של תערובת חלב חמה לחלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מערבבים לתוך תערובת האורז; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסהחלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
(ras El Hanout)(ras El Hanout)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות, הליבות הוסרו ובשר חתוך לקוביותעגבניות, הליבות הוסרו ובשר חתוך לקוביות
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות Fisher® דבש קלויים בוטנים1 1/4 כוסות Fisher® דבש קלויים בוטנים
7
יוצקים לתוך 1-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה; לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
Dulce De Leche, מחולקDulce De Leche, מחולק
8
בקערה קטנה, עם מקציפים נקיים, מקציפים חלבונים עד שנוצרים קצף רך. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר החום, מקציפים עד שנוצרים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שמנת כבדה להקצפה, מוקצפת, מחולקת1 כוס שמנת כבדה להקצפה, מוקצפת, מחולקת
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת
9
מורחים על תערובת האורז, אוטמים קצוות.
מרכיבים שתצטרך
27 עוגיות אוראו, מרוסקות (בערך27 עוגיות אוראו, מרוסקות (בערך
(ras El Hanout)(ras El Hanout)
10
אופים ב-300 מעלות למשך 20-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
יכול רוטב חמוציות ג'לי, חתוך לפרוסותיכול רוטב חמוציות ג'לי, חתוך לפרוסות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פודינג אורז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "