אם יש לכם מלח ים, שמנת כבדה, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו Wamsutta-מזון הנוחות האולטימטיבי, עקיצות עוגת גבינה מטוגנות (Aka מזון הנוחות האולטימטיבי), ו פנקייק סופלה – ארוחת הבוקר האולטימטיבית (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את פודינג האורז: באמצעות מקציף וקערה מקוררת היטב ½ כוס שמנת כבדה עד פסגות רכות טופס. שים בצד את המקרר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים מלח אורז ומספיק מים כדי לכסות את האורז על ידי ½ אינץ ' במחבת רוטב כבד תחתית גדולה. מביאים רק לרתיחה, ואז מסננים את האורז במסננת בסדר. להחזיר את האורז לאותו סיר, להוסיף חלב, שעועית וניל, תרמילי הל, 2 כפות סוכר, ועוד ½ כוס שמנת כבדה. הגדר את התערובת על חום נמוך ומבשלים עד שהאורז הוא אל דנטה והנוזל מצטמצם בחצי, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הל
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
שלב את הנותרים 1 כוס סוכר ¼ כוס המים בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. להעלות את החום בינוני ומבשל מבלי לערבב עד הסירופ הופך צבע קרמל עשיר. .
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
3
הסר את המחבת מהחום להוסיף את המים הנותרים, 3/4 כוס קרם ומלח ים. זה עלול להתיז אז בבקשה להיות זהיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
העברה לכד קטן ולהניח בצד להתקרר completely.To הגשה: להביא את הפודינג מהמקרר. בעדינות לשפוך מספיק רוטב קרמל כדי לכסות את פני השטח (או לפי הטעם).