פודינג אורז עם רוטב שזיפים מיובש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אורז עם פורט ורוטב שזיפים יבשים. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פורט, vanillan extract, port, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחם שזיפים ונמלים מיובש, פודינג אורז קינמון עם רוטב דובדבנים מיובש, ו פודינג אורז קינמון עם רוטב דובדבנים מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שזיפים יבשים ו 3/4 כוס יציאת בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 15 דקות או עד שזיפים הם במכרז.
מניחים תערובת שזיף 2 כפות מים בבלנדר. לכסות בחוזקה, ולעבד עד חלקה.
שלב 1 כוס חלב, 1 1/2 כוסות מים, אורז, ומלח בסיר בינוני; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות. מערבבים 1 כוס חלב, סוכר מגורען, וניל. כיסוי ומבשלים 30 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
כפית על 4 כפיות רוטב שזיפים לתוך כל אחד 6 (6-אונקיה) מרטיני או כוסות פרפה; העליון כל מנה עם פודינג אורז 1/3 כוס. חזור על שכבות פעם אחת. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
שלב שמנת, 2 כפות נמל, אבקת סוכר בקערה בינונית; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד אור ורך. למעלה כל מנה עם 2 כפות תערובת שמנת 1 כפית שקדים חתוכים.