קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

פודינג אורז קרמל

פודינג אורז קרמל
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פודינג אורז קרמל יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג אורז קוקוס-קרמל, מתכון פודינג אורז קרמל, ו פודינג אורז הל עם פיסטוקים וקרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה, מוסיפים את האורז ומבשלים אותו במשך 2 דקות.מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לפצל את תרמיל וניל לאורכים וחצי לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מניחים את הזרעים podand בסיר גדול עם חלב, סוכר ומלח וחום כדי gentlesimmer.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
יוצקים את האורז ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים במשך 30-40 דקות, בוחשיםמתרחשים כדי לוודא שהאורז לא נדבק לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסרת מהחום כאשר כל הנוזל נספג והאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
הסר את תרמיל וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים את החלמונים, חוזרים לכיריים וחמים בעדינות במשך כמה דקות נוספות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8
הסר מהחום, מערבבים בחמאה ומשאירים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
9
כדי להפוך את רוטב הקרמל, לחמם את הסוכר בסיר על חום בינוני. Keepan עין על זה ומערבבת לעתים קרובות כדי להבטיח את הסוכר לא לשרוף. כאשר הסוכר hasmelted להסיר את המחבת מהחום, להשאיר להתקרר במשך כדקה, ולאחר מכן מוזלחל בקרם ומערבבים עד שיש לך רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים את פודינג האורז לתוך מנות קטנות הפרט.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מגישים את רוטב הקרמל בצד לאורחים להוסיף משלהם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
12
מ "לה פטי פריז" מאת נטלי בנזה. תמונות של ג ' קי מלוויל. זכויותיה המוסריות של נטלי בנזה להיות מזוהה כמחבר של עבודה זו נטענו על ידה בהתאם לחוק זכויות היוצרים, המדגמים והפטנטים 198
13
פורסם לראשונה בשנת 2013 על ידי Hardie Grant Books.