פודינג אורז קרמל
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פודינג אורז קרמל יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג אורז קוקוס-קרמל, מתכון פודינג אורז קרמל, ו פודינג אורז הל עם פיסטוקים וקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה, מוסיפים את האורז ומבשלים אותו במשך 2 דקות.מסננים ומניחים בצד.
לפצל את תרמיל וניל לאורכים וחצי לגרד את הזרעים.
מניחים את הזרעים podand בסיר גדול עם חלב, סוכר ומלח וחום כדי gentlesimmer.
יוצקים את האורז ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים במשך 30-40 דקות, בוחשיםמתרחשים כדי לוודא שהאורז לא נדבק לתחתית המחבת.
הסרת מהחום כאשר כל הנוזל נספג והאורז רך.
מוסיפים את החלמונים, חוזרים לכיריים וחמים בעדינות במשך כמה דקות נוספות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, מערבבים בחמאה ומשאירים להתקרר.
כדי להפוך את רוטב הקרמל, לחמם את הסוכר בסיר על חום בינוני. Keepan עין על זה ומערבבת לעתים קרובות כדי להבטיח את הסוכר לא לשרוף. כאשר הסוכר hasmelted להסיר את המחבת מהחום, להשאיר להתקרר במשך כדקה, ולאחר מכן מוזלחל בקרם ומערבבים עד שיש לך רוטב חלק.
יוצקים את פודינג האורז לתוך מנות קטנות הפרט.
מגישים את רוטב הקרמל בצד לאורחים להוסיף משלהם.
מ "לה פטי פריז" מאת נטלי בנזה. תמונות של ג ' קי מלוויל. זכויותיה המוסריות של נטלי בנזה להיות מזוהה כמחבר של עבודה זו נטענו על ידה בהתאם לחוק זכויות היוצרים, המדגמים והפטנטים 198
פורסם לראשונה בשנת 2013 על ידי Hardie Grant Books.