פודינג ארטישוק עם רוטב פול שעועית
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 349 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שן שום, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס, ארטישוק וסלט פול, תבשיל ארטישוק ו Fava עם רוטב לימון, ו ארטישוק ו-Fava Papardelle.
הוראות
חמאה שש ramekins 4-אונקיה ולהגדיר אותם בתבנית אפייה בינונית. ממלאים קערה במים קרים וסוחטים לתוכה את מיץ הלימון. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים לקצץ את כל אבל 1 אינץ ' של גזע.
חותכים את העלים הנותרים בחלק העליון של הלב לקלף את הבסיס ואת הגבעול. תחצי את הארטישוק ותוציאי את החניקה הפרוותית.
מוסיפים את הלב למי הלימון וחוזרים.
בסיר של מים רותחים, לבשל את הארטישוק עד רך, 10 דקות; לנקז ולהעביר למעבד מזון.
להוסיף 2 כפות של שמנת; מחית עד חלקה. לחץ על מחית דרך מסננת בסדר רשת לקערה.
לטאטא את השמנת הנותרת יחד עם הביצים ואת העונה עם 1/2 כפית מלח וקמצוץ של פלפל לבן.
יוצקים את פודינג לתוך ramekins. ממלאים את המנה עם מספיק מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים את פודינג במשך 45 דקות, עד סכין מוכנס במרכזים יוצא נקי.
בינתיים, בסיר קטן של מים רותחים, לבשל את פול פול במשך 5 דקות.
ניקוז, שמירת 1/4 כוס המים.
מעבירים את הפאבלות ואת המים השמורים למעבד מזון ומחית עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את השום, מרווה ורוזמרין ומבשלים על אש מתונה במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב ומחית, במשך 5 דקות.
מוסיף את מחית ומבשלים עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל לבן.
הפעל את הלהב של סכין דק סביב כל פודינג ולהפוך על צלחות. כפית את הרוטב סביב פודינג ומגישים.