פודינג בירה שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל פודינג בירה שחורה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 621 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סירופ גלוקוז, מים, סודה בירה שחורהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות וזה די גרוע. נסו פודינג בירה שחורה, בירה שחורה משכה חזיר בשאלות-שורש בירה Jus עם בצל חריף ו Jalapeno קרם פרש, ו גרניט בירה שורש עם ג'לי בירה שחורה וחטיף וניל Panna Cotta (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר מסחרי, לטחון 1/2 כוס בירה שורש, אבקת חלב, קורנפלור, ומלח לאבקה.
בסיר בינוני על אש מתונה, להביא את כל חלב וסודה בירה שחורה לרתיחה. בזהירות להוסיף את התערובת החמה לאבקה בבלנדר, ועם הבלנדר על נמוך, תהליך במשך 1 דקה.
מוסיפים את החמאה וחלמונים ביצה, ואז בהדרגה להגדיל את מהירות הבלנדר גבוה להתמזג עד חלקה, על 1 דקה.
בזהירות לשפוך את פודינג חם בחזרה לתוך סיר בינוני, במקום מעל חום מתון, ומבשלים, לטאטא במרץ, עד שזה מגיע לרתיחה. להמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד הפודינג הוא עבה מאוד, על 2 דקות יותר.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 30 דקות.
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח של הפודינג ומקררים לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: פודינג יכול להיות מוכן מראש ונשמר, מכוסה במקרר, עד 2 ימים.
ריססו מרית גומי חסינת חום עם ספריי שמן צמחי שאינם דביקים והתכוננו. קו תבנית אפייה גדולה עם מחצלת אפייה nonstick או לרסס עם תרסיס שמן צמחי nonstick.
בסיר בינוני על חום גבוה, להביא את הסוכר, סירופ גלוקוז, ומים לרתיחה. מבשלים, מערבלים את המחבת מדי פעם אבל לא ערבוב, עד התערובת הופכת צבע קרמל בינוני כהה, על 5 דקות.
מוסיפים את החמאה, הקשיו והמלח ומשתמשים במרית הגומי המרוססת כדי לערבב את התערובת עד שהקשיו מכוסים לגמרי בקרמל.
בזהירות לשפוך את נוגטין על גיליון אפייה מוכן, ולהשתמש מרית גומי כדי להפיץ אותו לתוך שכבה דקה, אפילו. להפריש מגניב להקשיח, כ -30 דקות. לאחר נוגטין הוא מגניב לחלוטין, להשתמש בידיים שלך כדי לשבור אותו לחתיכות קטנות ואז להעביר רובוט קופה או מעבד מזון, לטחון לתוך אבקה גסה. לעשות קדימה: נוגטין יכול להתבצע קדימה ונשמר, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, במשך 1 שבוע.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לנצח את השמנת והסוכר עד פסגות בינוניות טופס.
מניחים את הנותרים 1/2 כוס בירה שורש סוכריות בשקית פלסטיק resealable ולהשתמש פטיש בשר או סיכה מתגלגל למחוץ אותם לחתיכות קטנות.
מחלקים את הפודינג הצונן בין 4 כוסות מצוננות. לגרוף כל פודינג עם קצפת ומקשטים עם נוגטין קשיו מרוסק בירה שחורה חתיכות ממתקים.
* ניתן למצוא סוכריות בירה שורש בכמה סופרמרקטים, בתי מרקחת, או חנויות ממתקים, או הורה באינטרנט מחנות יום טובה. ** אבקת חלב דל שומן ניתן למצוא בחלק הסופרמרקטים, או הורה באינטרנט מן קמח המלך ארתור. *** סירופ גלוקוז דומה לסירופ תירס אבל הרבה יותר עבה; הוא עוזר למנוע התגבשות סוכר ומשמש להכנת קרמל וסוכריות שונות. זה ניתן למצוא בשווקים מיוחדים מסוימים או הורה באינטרנט מן