קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בננה בקירור

פודינג בננה בקירור
פודינג בננה מקורר הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, בננות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו פילסברי ® לחמניות ארוחת ערב בצורת חצי סהר בקירור או פילסברי ® קרסנט יצירות ™ גיליון בצק מקורר, עוגת גבינה עם חמוציות בקירור, ו איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שלב 3/4 כוס הסוכר, עמילן תירס ומלח בצלחת 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
3
מוסיפים את הביצים ואת חלמון ביצה להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים את החלב ומקציפים עד לשלב טוב, כ -30 שניות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עד התערובת מגיעה 172 עד 180 מעלות F, כ 5 עד 10 דקות. התערובת תתחיל
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
לעבות ולבועות בקצוות.
6
הסר מהחום וקצף בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם, להיות בטוח שכל חתיכה משולבת במלואה לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
להקציף תמצית וניל. מכסים את פני הפודינג עם פיסת קלף עגולה ומקררים עד שהפודינג מגיע ל-45 מעלות, כ-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
להניח את הוופלים וניל על חצי תבנית. לאט ובאופן שווה יוצקים את ליקר הבננות על העוגיות. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר בננהליקר בננה
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
לזרוק את פרוסות הבננה עם מיץ לימון בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מורחים כמות קטנה של פודינג בתחתית 1 1/2 ליטר זכוכית ערבוב קערה. מכסים בשכבת וופלים וניל, ואחריו שכבה של פרוסות בננה. כפית 1/3 של הפודינג שנותר על גבי הבננות וחוזר חלילה, המסתיים בשכבת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
בננהבננה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
11
שים את הקצפת בקערה של מערבל לעמוד, להוסיף את 2 כפות הנותרים של סוכר לטאטא רק עד פסגות נוקשות טופס. כפית את הקצפת על פודינג מקורר להתפשט כדי לכסות לחלוטין. למעלה עם כל עוגיות ספוגות שנותרו. מקררים למשך 30 דקות לפני ההגשה. חנות, מכוסה, במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קצפתקצפת
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
קערהקערה