פודינג בצל מתוק
פודינג בצל מתוק דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, בצל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כריכי פודינג מלוחים עם מרינדה בצל מתוק, פודינג בצל, ו פודינג לחם בצל.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה, מיזוג טוב.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; בהדרגה לערבב לתוך תערובת ביצה. תניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים בצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 30 עד 40 דקות או עד בצבע קרמל.
מערבבים בצל לתערובת ביצים; ואז כף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד פודינג מוגדר.