פודינג דלעת עם בעיטה
פודינג דלעת עם בעיטה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תבלין פשטידת דלעת, חלב מתאדה, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג דלעת אפוי בקליפה דלעת, פודינג פאי דלעת, ו פודינג דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים 6 כוסות פודינג בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. להביא קומקום של מים לרתיחה.
מערבבים את הסוכר החום, תבלין פשטידת דלעת, פלפל קאיין, תמצית וניל, מיץ תפוזים, וחלבון ביצה מוכה קלות בקערת ערבוב. מערבבים בדלעת ומאיידים חלב עד מעורבב היטב.
בזהירות מצקת את פודינג לתוך כל כוס, חלוקת התערובת באופן שווה.
יוצקים מים רותחים סביב הכוסות לעומק של לפחות 1 אינץ'.
אופים את פודינג בתנור שחומם מראש עד סכין מוכנס לתוך מרכז פודינג יוצא נקי, כ 45 דקות.
בזהירות להסיר את המחבת מהתנור; לאפשר להתקרר.
הסר את הכוסות רפרפת ממרחץ המים להתקרר לחלוטין על מתלה חוט. מקררים לפני ההגשה.
מגישים מקושטים עם כף של קצפת אמיתית,אם תרצה.