פודינג חום דרום אפריקאי
פודינג חום דרום אפריקאי הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. אם יש לכם ריבת משמש, וניל, חומץ מזוקק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פודינג דרום אפריקאי, פודינג מאלבה, קינוח דרום אפריקאי אפוי, ו South African Sambal.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים 2 כוסות סוכר וביצים עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, חומץ וריבת משמש.
יוצקים 2 כוסות חלב ומערבבים עד בשילוב טוב. כפית את הבלילה לתוך מנה משומנת, 2 ליטר אפייה הוכחה לתנור.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 70 דקות, או עד סכין מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי. פירס את הפודינג האפוי מספר פעמים עם שיפוד או מזלג.
מניחים 1 כוס סוכר, מים, 1 כוס חלב, חמאה, ווניל בסיר ומערבבים על חום בינוני. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה להסיר אותו מן החום לאט לשפוך את התערובת על פודינג חם.