פודינג חלמונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג ליקר ביצים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 189 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, פודינג חלמונה, ו עוגת פודינג חלמונה.
הוראות
מערבבים יחד קמח, קורנפלור וסוכר בסיר.
מוסיפים 1/4 כוס חלב לתערובת הקמח ומערבבים עד חלקה. בסיר אחר, לחלוט את הנותרים 2 3/4 כוסות חלב; להוסיף תערובת קמח. מבשלים ומערבבים תערובת על חום בינוני-נמוך; לא מאפשרים לרתיחה. בקערה לנצח את החלמונים; להסיר 1/2 תערובת חמה כוס ולהוסיף חלמונים כדי למתן אותם; לערבב היטב ולחזור לסיר. המשך לבשל על אש נמוכה במשך 2 עד 3 דקות נוספות.
הסר מהחום; להוסיף חמאה ווניל. מקפלים ביסודיות חלבונים לתוך התערובת החמה.
מניחים במנות פודינג בודדות או קערה אחת, מפזרים אגוז מוסקט מגורד טרי וצינה.