פודינג חמאת בוטנים וג'לי לחם
פודינג חמאת בוטנים חמה וג'לי הוא קינוח שמגיש 6. מתבוננים בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 898 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -44 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש סוכר, ביצים, ריבת ענבים וחלב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג חמאת בוטנים וג'לי , פודינג חמאת בוטנים וג'לי צ'יה , ופודינג ג'לי צ'יה חמאת בוטנים .
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות F. משמנים תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'.
שים את קוביות הלחם על תבנית עוגייה גדולה ואפו אותו עד לקלוי קל, בערך 10 עד 12 דקות.
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים בצד.
בקערה גדולה, טורפים יחד 3 כוסות החלב ו-4 הביצים עד שהם נטמעים היטב.
בסיר בגודל בינוני, על אש בינונית, מחממים את 1 כוס החלב, הסוכר, הווניל וחמאת הבוטנים הנותרת עד שחמאת הבוטנים נמסה והתערובת חלקה.
מאחדים את תערובת חמאת הבוטנים עם תערובת הלחם ומערבבים היטב עד לפיזור אחיד.
מכניסים את פודינג הלחם לתוך תבנית האפייה ומפזרים 3/4 כוס מהבוטנים המרוסקים.
מכניסים לתנור ואופים עד יבש וקלוי, כ-20 דקות.
מוציאים את הפודינג מהתנור ומצננים.
מברישים בריבת הענבים ומקשטים בפזרת הבוטנים שנותרו.
חותכים לריבועים ומסדרים על צלחות קינוח קטנות.