קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג חמאת בוטנים וג'לי לחם

פודינג חמאת בוטנים וג'לי לחם
פודינג חמאת בוטנים חמה וג'לי הוא קינוח שמגיש 6. מתבוננים בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 898 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -44 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש סוכר, ביצים, ריבת ענבים וחלב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג חמאת בוטנים וג'לי , פודינג חמאת בוטנים וג'לי צ'יה , ופודינג ג'לי צ'יה חמאת בוטנים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות F. משמנים תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
לחם חלה בן יום בקוביותלחם חלה בן יום בקוביות
3/4 כוס ג'לי ענבים מומס לציפוי3/4 כוס ג'לי ענבים מומס לציפוי
2
שים את קוביות הלחם על תבנית עוגייה גדולה ואפו אותו עד לקלוי קל, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי ענבים, מומס, לציפויג'לי ענבים, מומס, לציפוי
1 כוס בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים1 כוס בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקיםבוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה גדולה, טורפים יחד 3 כוסות החלב ו-4 הביצים עד שהם נטמעים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6
בסיר בגודל בינוני, על אש בינונית, מחממים את 1 כוס החלב, הסוכר, הווניל וחמאת הבוטנים הנותרת עד שחמאת הבוטנים נמסה והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מאחדים את תערובת חמאת הבוטנים עם תערובת הלחם ומערבבים היטב עד לפיזור אחיד.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
מכניסים את פודינג הלחם לתוך תבנית האפייה ומפזרים 3/4 כוס מהבוטנים המרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
תן לשבת במשך שעה.
10
מכניסים לתנור ואופים עד יבש וקלוי, כ-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים את הפודינג מהתנור ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מברישים בריבת הענבים ומקשטים בפזרת הבוטנים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ריבת ענביםריבת ענבים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
13
חותכים לריבועים ומסדרים על צלחות קינוח קטנות.