פודינג חמוציות אפוי
פודינג חמוציות אפוי הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, קצפת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: תפוחים אפויים עם פודינג לחם חמוציות מולסה, פודינג חמוציות, ו פודינג חמוציות.
הוראות
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, קליפת תפוז, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, 1/4 כפית קרם טרטר ומלח. מערבבים אוכמניות קצוצות. בקערה אחרת, מערבבים את הסוכר החום, שמנת, חמאה, וניל וחלמונים ביצה.
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שתרטבו. (הבלילה תהיה נוקשה.)
מוסיפים את השמנת הנותרת של אבנית חלבוני ביצה; עם מקצף נקי, להכות על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים לתוך הבלילה.
העברה ל9-in משומן. מחבת springform.
אופים ב 350° במשך 45-50 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
בינתיים, עבור ציפוי, לשלב סוכר ומיץ תפוזים בסיר קטן; להביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 2-3 דקות יותר או עד סוכר מומס.
להוסיף חמוציות; להפחית את החום ומבשלים במשך 6 עד 8 דקות או עד פירות יער מתחילים להתפוצץ.
הסר מהחום; לכסות ולשמור על חם.
כאשר בדיקות פודינג נעשה, למקם מחבת springform על 15-in. אקס-10-אין. תבנית אפייה. תערובת אוכמניות כפית מעל. חזור לתנור; אופים 10 דקות יותר.
מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת הצדדים של מחבת springform. מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה. אם עשה קדימה, פודינג יכול להיות מחומם בתנור 350° במשך 10 דקות. אם תרצה, העליון עם רצועות קליפת תפוז לפני ההגשה.