פודינג יורקשייר עם בייקון ומרווה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, בייקון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג יורקשייר עם בייקון ומרווה, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 450°f. בייקון Sauté במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מעבירים טפטופים לכוס מדידה. אם יש צורך, להוסיף מספיק חמאה מומסת למדוד 1/4 כוס בסך הכל.
יוצקים טפטוף לתוך צלחת זכוכית 13x9x2-inch.
מניחים צלחת בתנור חם כדי לחמם טפטוף 10 דקות.
לטאטא קמח, 2 כפות מרווה, ומלח בקערה בינונית להתמזג.
להקציף חלב וביצים להתמזג בקערה גדולה; להוסיף תערובת קמח לטאטא עד הבלילה חלקה.
הסר צלחת אפייה חמה מהתנור. שימוש בכפפות תנור או מחזיקי סיר כדי להגן על הידיים, להטות צלחת כדי להפיץ טפטוף באופן שווה.
אופים 15 דקות; להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F ולהמשיך לאפות עד חום זהוב ונפוח, על 12 דקות יותר (לא לפתוח דלת תנור בעת אפייה).
הסר פודינג מהתנור. פירורים בייקון שנותר על פודינג, מפזרים הנותרים 1 כף מרווה, ומגישים.