קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג יורקשייר עם בייקון ומרווה

פודינג יורקשייר עם בייקון ומרווה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, בייקון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג יורקשייר עם בייקון ומרווה, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 450°f. בייקון Sauté במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מעבירים טפטופים לכוס מדידה. אם יש צורך, להוסיף מספיק חמאה מומסת למדוד 1/4 כוס בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
יוצקים טפטוף לתוך צלחת זכוכית 13x9x2-inch.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
5
מניחים צלחת בתנור חם כדי לחמם טפטוף 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לטאטא קמח, 2 כפות מרווה, ומלח בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להקציף חלב וביצים להתמזג בקערה גדולה; להוסיף תערובת קמח לטאטא עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להקציף ב 2/3 של בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
הסר צלחת אפייה חמה מהתנור. שימוש בכפפות תנור או מחזיקי סיר כדי להגן על הידיים, להטות צלחת כדי להפיץ טפטוף באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
מחזיק סירמחזיק סיר
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
אופים 15 דקות; להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F ולהמשיך לאפות עד חום זהוב ונפוח, על 12 דקות יותר (לא לפתוח דלת תנור בעת אפייה).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר פודינג מהתנור. פירורים בייקון שנותר על פודינג, מפזרים הנותרים 1 כף מרווה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה