פודינג לחם אגס
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם פודינג אגס פאי, פודינג לחם Peachy אגס, ו פודינג לחם אגס דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 F. חמאה 9 אינץ ' מחבת מרובע.
בסיר, מחממים חלב, סוכר, חמאה ומלח עד ליצירת בועות קטנות. בקערה, לטאטא יחד ביצים, ולאחר מכן להוסיף את תערובת חלב חם בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
שכבה של מחבת מרובעת עם לחם. למעלה עם אגסים שהיו מקולפים, פקוקים, וחותכים לשמונים.
יוצקים את תערובת ביצת החלב לתוך תבנית האפייה ומפזרים קינמון.
אופים עד הזהב, כ -35 דקות. למעלה עם צ ' דר ואופים עד הגבינה נמסה, 5 עד 10 דקות (אופציונלי).