פודינג לחם אנגלי
אם יש לך לחם, צימוקים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פודינג אנגלי, עוגת פודינג אנגלית, ו פודינג קיץ אנגלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב לחם וחלב, ולהניח בצד להשרות במשך 5 דקות. ואז מוסיפים ביצה, חמאה, צימוקים, פירות מעורבים, Splenda® תערובת סוכר חום, אגוז מוסקט, וקינמון.
מערבבים היטב. לחץ על התערובת לתוך תבנית אפייה מרובע 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד זהב המשרד לגעת, כ -35 דקות. להשאיר בתבנית אפייה להתקרר, ולאחר מכן לחתוך לריבועים.