קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות26
מגזין

פודינג לחם אני

פודינג לחם אני
פודינג לחם אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1361 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צימוקים, מלח, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם.

הוראות

1
תנור חום ל 375 מעלות F (190 מעלות C)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב קוביות לחם, מרגרינה מותכת, צימוקים, וקינמון; לערבב היטב, ולהעביר לתבנית אפייה 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
מרגרינהמרגרינה
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
השתמש באותה הקערה כדי לנצח את הביצים. מערבבים בסוכר, וניל ומלח עד שהסוכר מומס. לאט לאט להקציף בחלב החם.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים תערובת ביצים על קוביות לחם, מפזרים אגוז מוסקט, ומניחים בצד להשרות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד שסכין מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין