קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם בסגנון דרומי

פודינג לחם בסגנון דרומי
פודינג לחם בסגנון דרומי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג בננה טבעוני בסגנון דרומי, פודינג לחם דרומי, ו פודינג לחם בסגנון כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פודינג הלחם: חמאה צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
שים את קוביות הלחם בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
3
לטאטא יחד חצי חצי, 3/4 כוס הסוכר, וניל, 1 כפית קינמון, מלח וביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים את התערובת על הלחם. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
5
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. ממיסים את 3 כפות הנותרים חמאה במיקרוגל או על התנור ולטפטף על החלק העליון של פודינג הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
6
שלב את הנותרים 2 כפות סוכר 1/2 כפית קינמון ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
7
מניחים על המדף המרכזי בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים עד שהקצוות מתחילים לעלות, סכין מוכנס למרכז יוצא נקי בעיקר והפודינג מתנועע כאשר מזועזע, 45 עד 50 דקות. מגניב על מדף 35 עד 40 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
9
עבור הרוטב: מחית את פירות יער במעבד מזון. לחץ דרך מסננת בסדר-mesh. מערבבים את הדבש ומיץ לימון. לטעום ולהתאים עם יותר דבש אם זה לא מתוק מספיק בשבילך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
פירות יערפירות יער
דבשדבש
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מסננתמסננת
10
מגישים את פודינג הלחם עם טפטוף של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
רוטברוטב
11
מקשטים עם פירות יער נוספים וכדור של גלידת וניל או קצפת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
קצפתקצפת
פירות יערפירות יער