פודינג לחם בסגנון דרומי
פודינג לחם בסגנון דרומי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג בננה טבעוני בסגנון דרומי, פודינג לחם דרומי, ו פודינג לחם בסגנון כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פודינג הלחם: חמאה צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם 1 כף חמאה.
שים את קוביות הלחם בצלחת.
לטאטא יחד חצי חצי, 3/4 כוס הסוכר, וניל, 1 כפית קינמון, מלח וביצים בקערה גדולה.
יוצקים את התערובת על הלחם. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. ממיסים את 3 כפות הנותרים חמאה במיקרוגל או על התנור ולטפטף על החלק העליון של פודינג הלחם.
שלב את הנותרים 2 כפות סוכר 1/2 כפית קינמון ומפזרים מעל.
מניחים על המדף המרכזי בתנור.
אופים עד שהקצוות מתחילים לעלות, סכין מוכנס למרכז יוצא נקי בעיקר והפודינג מתנועע כאשר מזועזע, 45 עד 50 דקות. מגניב על מדף 35 עד 40 דקות לפני ההגשה.
עבור הרוטב: מחית את פירות יער במעבד מזון. לחץ דרך מסננת בסדר-mesh. מערבבים את הדבש ומיץ לימון. לטעום ולהתאים עם יותר דבש אם זה לא מתוק מספיק בשבילך.
מגישים את פודינג הלחם עם טפטוף של רוטב.
מקשטים עם פירות יער נוספים וכדור של גלידת וניל או קצפת.