פודינג לחם בסגנון דרומי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג בננה טבעוני בסגנון דרומי, פודינג לחם דרומי, ו פודינג לחם בסגנון כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור פודינג הלחם: חמאה צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
שים את קוביות הלחם בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
3
לטאטא יחד חצי חצי, 3/4 כוס הסוכר, וניל, 1 כפית קינמון, מלח וביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
וניל
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
יוצקים את התערובת על הלחם. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
5
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. ממיסים את 3 כפות הנותרים חמאה במיקרוגל או על התנור ולטפטף על החלק העליון של פודינג הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לחם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
תנור
6
שלב את הנותרים 2 כפות סוכר 1/2 כפית קינמון ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
סוכר
7
מניחים על המדף המרכזי בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
אופים עד שהקצוות מתחילים לעלות, סכין מוכנס למרכז יוצא נקי בעיקר והפודינג מתנועע כאשר מזועזע, 45 עד 50 דקות. מגניב על מדף 35 עד 40 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
9
עבור הרוטב: מחית את פירות יער במעבד מזון. לחץ דרך מסננת בסדר-mesh. מערבבים את הדבש ומיץ לימון. לטעום ולהתאים עם יותר דבש אם זה לא מתוק מספיק בשבילך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
פירות יער
דבש
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מסננת
10
מגישים את פודינג הלחם עם טפטוף של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם
רוטב
11
מקשטים עם פירות יער נוספים וכדור של גלידת וניל או קצפת.