פודינג לחם גבינה כחולה
פודינג לחם גבינה כחולה דורש מסביב 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, חמאה, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג לחם גבינה כחולה, גבינה כחולה יורקשייר פודינג, ו לחם שום גבינה כחולה.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים את הבצל והשום 20 דקות, עד רך וזהוב חום.
מסדרים 1/2 את קוביות הלחם בתחתית תבנית אפייה 9x13 אינץ'.
שכבה עם 1/2 הגבינה הכחולה ותערובת הבצל. למעלה עם קוביות לחם שנותרו וגבינה.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, שמנת כבדה, מלח ופלפל.
יוצקים מעל שכבה עליונה של קוביות לחם במחבת. להפריש במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים פודינג 40 דקות בתנור שחומם מראש. מכסים את המחבת וממשיכים לאפות 15 דקות, או עד סט וחום זהוב. אפשר לשבת 15 דקות לפני ההגשה.