קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

פודינג לחם גויאבה פורטוריקני

פודינג לחם גויאבה פורטוריקני
פודינג לחם גויאבה פורטוריקני יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם זנגביל, חלב מאודה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פודינג קוקוס פורטוריקני, לחם מיורקה: לחמניות מתוקות פורטוריקניות רכות, ו Coquito פורטוריקניname (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין פודינג, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים סוכר, רום, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדריםדבש הדרים
3
מוסיפים לחם לתערובת חלב בקערה; זורקים בעדינות למעיל. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים צלחת אפייה במחבת צלייה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'. מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
בואו לעמוד 15 דקות.
7
כדי להכין רוטב, לשלב 1/4 כוס מים, מיץ, וממרח גויאבה בסיר קטן על אש נמוכה. מבשלים 10 דקות או עד הדבק נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גויאבהגויאבה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
הסר מהחום; מערבבים את המים הנותרים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מגישים עם פודינג.