קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

פודינג לחם גויאבה פורטוריקני

פודינג לחם גויאבה פורטוריקני
פודינג לחם גויאבה פורטוריקני יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם זנגביל, חלב מאודה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פודינג קוקוס פורטוריקני, לחם מיורקה: לחמניות מתוקות פורטוריקניות רכות, ו Coquito פורטוריקניname (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין פודינג, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים סוכר, רום, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
3
מוסיפים לחם לתערובת חלב בקערה; זורקים בעדינות למעיל. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים צלחת אפייה במחבת צלייה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'. מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
בואו לעמוד 15 דקות.
7
כדי להכין רוטב, לשלב 1/4 כוס מים, מיץ, וממרח גויאבה בסיר קטן על אש נמוכה. מבשלים 10 דקות או עד הדבק נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גויאבהגויאבה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום; מערבבים את המים הנותרים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
מגישים עם פודינג.