פודינג לחם גויאבה פורטוריקני
פודינג לחם גויאבה פורטוריקני יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם זנגביל, חלב מאודה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פודינג קוקוס פורטוריקני, לחם מיורקה: לחמניות מתוקות פורטוריקניות רכות, ו Coquito פורטוריקניname (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פודינג, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים סוכר, רום, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט.
מוסיפים לחם לתערובת חלב בקערה; זורקים בעדינות למעיל. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. כיסוי וצינה 1 שעה.
מניחים צלחת אפייה במחבת צלייה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'. מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי.
כדי להכין רוטב, לשלב 1/4 כוס מים, מיץ, וממרח גויאבה בסיר קטן על אש נמוכה. מבשלים 10 דקות או עד הדבק נמס, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים את המים הנותרים 1/2 כוס.