פודינג לחם דלעת
פודינג לחם דלעת הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תבלין דלעת פאי, סירופ מייפל, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פודינג לחם דלעת, פודינג לחם דלעת, ו פודינג לחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לחם, זורקים בעדינות למעיל. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים בנייר כסף; צמרמורת 30 דקות או עד 4 שעות.
מניחים צלחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 25 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים כל לחם פודינג חתיכה חמה עם כ 1 כף סירופ ו 1 1/2 כפיות פקאן.