קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פודינג לחם דלעת טבעוני

פודינג לחם דלעת טבעוני
מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 187 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו זנגביל טחון, רום, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 40 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת טבעוני, פודינג אפרסק טבעוני מעוטר בגלידת תה קר טבעונית, ו פודינג פשטידת דלעת בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, טבעוניות).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות משמנים קלות תבנית אפייה 9 x 13 אינץ'.ראשית, פרוס את הלחם שלך לקוביות אינץ 1, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא יחד את פירה דלעת, קורנפלור, סוכר, תבלינים, ומלח בקערה גדולה.לאחר חלקה ביסודיות בשילוב, לאט לטפטף בסומילק ורום, ומערבבים עד התערובת היא הומוגנית.לזרוק את קוביות הלחם וג ' ינג ' ר מגובש, ולהשתמש מרית רחבה כדי מעיל בעדינות את הלחם עם הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דלעת משומרדלעת משומר
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סוימילקסוימילק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את תערובת הגבשושי לתוך המחבת מוכן שלך, להחליק את החלקים למטה לתוך שכבה אפילו.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בואו לעמוד במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר עבור הנוזלים להשרות קצת, ולאחר מכן לאפות במשך 45 - 50 דקות. הקצוות צריכים להופיע להגדיר, אבל הפנים יישאר רך למדי ולח. פודינג לחם טוב צריך להיות לח מאוד, אז להיזהר לא לאפות אותו!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בואו מגניב במשך כ 15 דקות לפני ההגשה. אתה יכול לקחת את הזמן כדי לעשות פרוסות נחמד, מסודר כמו שעשיתי, או פשוט לתפוס כפית גדולה וגורף אותו על צלחות. זה יהיה טעים לא משנה מה, אז זה לא משנה אם זה קצת מכוער!
6
מגישים חם עם קרמל, קצפת קרם, או אולי אפילו רוטב פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק