קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פודינג לחם דלעת טבעוני

פודינג לחם דלעת טבעוני
מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 187 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו זנגביל טחון, רום, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 40 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת טבעוני, פודינג אפרסק טבעוני מעוטר בגלידת תה קר טבעונית, ו פודינג פשטידת דלעת בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, טבעוניות).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות משמנים קלות תבנית אפייה 9 x 13 אינץ'.ראשית, פרוס את הלחם שלך לקוביות אינץ 1, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא יחד את פירה דלעת, קורנפלור, סוכר, תבלינים, ומלח בקערה גדולה.לאחר חלקה ביסודיות בשילוב, לאט לטפטף בסומילק ורום, ומערבבים עד התערובת היא הומוגנית.לזרוק את קוביות הלחם וג ' ינג ' ר מגובש, ולהשתמש מרית רחבה כדי מעיל בעדינות את הלחם עם הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דלעת משומרדלעת משומר
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סוימילקסוימילק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
יוצקים את תערובת הגבשושי לתוך המחבת מוכן שלך, להחליק את החלקים למטה לתוך שכבה אפילו.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
בואו לעמוד במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר עבור הנוזלים להשרות קצת, ולאחר מכן לאפות במשך 45 - 50 דקות. הקצוות צריכים להופיע להגדיר, אבל הפנים יישאר רך למדי ולח. פודינג לחם טוב צריך להיות לח מאוד, אז להיזהר לא לאפות אותו!
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו מגניב במשך כ 15 דקות לפני ההגשה. אתה יכול לקחת את הזמן כדי לעשות פרוסות נחמד, מסודר כמו שעשיתי, או פשוט לתפוס כפית גדולה וגורף אותו על צלחות. זה יהיה טעים לא משנה מה, אז זה לא משנה אם זה קצת מכוער!
6
מגישים חם עם קרמל, קצפת קרם, או אולי אפילו רוטב פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות