קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם האי

פודינג לחם האי
פודינג לחם האי הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם מלח, חמאה, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס את החלק הפנימי של תנור איטי 4 או 5 ליטר עם תרסיס בישול בטעם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
בקערה גדולה, לשלב קוביות לחם, אננס, ותערובת טרופית מיובשת.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה בינונית, להקציף יחד חלב קוקוס, רום, צוף, סוכר, ביצים, קינמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
קינמוןקינמון
נקטרנקטר
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים על תערובת לחם. מערבבים עד בשילוב היטב והלחם רווי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
5
העברה לבישול איטי. נקודה עם חמאה. מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי