פודינג לחם האי
פודינג לחם האי הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם מלח, חמאה, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס את החלק הפנימי של תנור איטי 4 או 5 ליטר עם תרסיס בישול בטעם חמאה.
בקערה גדולה, לשלב קוביות לחם, אננס, ותערובת טרופית מיובשת.
בקערה בינונית, להקציף יחד חלב קוקוס, רום, צוף, סוכר, ביצים, קינמון ומלח.
יוצקים על תערובת לחם. מערבבים עד בשילוב היטב והלחם רווי.
העברה לבישול איטי. נקודה עם חמאה. מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 3 עד 4 שעות.