פודינג לחם כרישה
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, מלח כשר, קומטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פודינג לחם כרישה, פודינג לחם כרישה, ו פודינג לחם כרישה.
הוראות
שים את סיבובי הכרישה בקערה גדולה של מים פושרים ורפש כך שכל לכלוך נופל לתחתית הקערה. הגדר מחבת sauté בינונית מעל חום בינוני גבוה, להרים את הכרישות מהמים, לנקז, ולהוסיף אותם למחבת. מתבלים במלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות. כמו כרישה להתחיל לרכך, להוריד את החום בינוני נמוך. הכרישה תשחרר נוזל. מערבבים את החמאה כדי emulsify, ומתבלים עם פלפל לפי הטעם. מכסים את המחבת עם מכסה קלף, ומבשלים, ערבוב כל 10 דקות, עד הכרישה הם רכים מאוד, 30 עד 35 דקות. אם בכל נקודה את הפסקות החמאה או נראה שמנוני, מערבבים בערך כף מים כדי מחדש emulsify הרוטב.
בינתיים, מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך כ -20 דקות, מסובבים את המחבת בערך באמצע, עד זהב יבש וחיוור.
מעבירים לקערה גדולה. תשאיר את התנור דולק.
מוסיפים את הכרישה ללחם וזורקים היטב, ואז מוסיפים את העירית ואת הקורנית.
מקציפים קלות את הביצים בקערה גדולה אחרת.
להקציף בחלב, שמנת, קמצוץ נדיב של מלח, פלפל לפי הטעם, וקורטוב של אגוז מוסקט.
מפזרים 1/4 כוס הגבינה בתחתית 9-by-13 אינץ תבנית אפייה.
מורחים חצי כרישה קרוטונים במחבת ומפזרים עוד 1/4 כוס גבינה. לפזר את כרישה קרוטונים הנותרים מעל ומעלה עם עוד 1/4 כוס גבינה.
יוצקים מספיק של תערובת פודינג כדי לכסות את הלחם ולחץ בעדינות על הלחם כך שהוא ספוג בחלב.
בואו להשרות במשך כ -15 דקות.
מוסיפים את הרפרפת הנותרת, ומאפשרים לחלק מהקוביות הספוגות של הלחם לבלוט.
מפזרים את שארית 1/4 כוס גבינה על גבי ומפזרים מלח.
אופים במשך 1 1/2 שעות, או עד הפודינג מרגיש להגדיר ואת החלק העליון הוא חום מבעבע.
מאת תומאס קלר. זכויות יוצרים © 2009 by Thomas Keller; photographs copyright © 2009 by Deborah Jones. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc.