פודינג לחם לימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם לימון. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו פודינג לחם לימון, פודינג לחם לימון, ו פודינג לחם לימון אוכמניות בצנצנת (מתכונים דומים).
הוראות
זורקים לחם וצימוקים ב 1-1/2-קט לא משומן. תבנית אפייה. בסיר קטן שלבו חלב, סוכר, חמאה ומלח; מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מקציפים ביצים וניל בקערה קטנה. מערבבים כמות קטנה מתערובת החלב החם לתערובת הביצים; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד.
מניחים צלחת בתבנית אפייה גדולה יותר. ממלאים מחבת גדולה יותר במים חמים לעומק של 1 אינץ'.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 50-60 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
לרוטב, שלבו את הסוכר ועמילן התירס בסיר. מערבבים במים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות, או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים מיץ לימון, מקלפים וחמאה עד שהחמאה נמסה.
מגישים מעל פודינג חם או קר. מקררים שאריות.