פודינג לחם מחיטה מלאה תפוחים ואגוזים
פודינג לחם מחיטה מלאה תפוחים ואגוזים הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, תמצית vanillan, תפוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג לחם אגוז תפוחים, תפוח, אגוז + פנקייק פודינג לחם ברי, ו פודינג לחם אגוזים בטעם תפוח עץ איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325 ° F ומשמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'.
על גיליון עוגיות גדול, להפיץ את קוביות הלחם בשכבה זוגית.
אופים עד קלוי קלוי, 7 עד 10 דקות.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הדבש, ביצים, חלמונים, וניל.
בסיר בינוני כבד, להביא את החלב, קינמון ואגוז מוסקט לרתיחה.
מקציפים כל הזמן, מוסיפים לאט את החלב החם לתערובת הביצה.
בקערה גדולה, לשלב את קוביות הלחם, תפוח, ואגוזי מלך. מערבבים בעדינות את פודינג, ציפוי תערובת הלחם ביסודיות עם הנוזל.
בואו לעמוד, לזרוק פעם או פעמיים להפיץ, עד פודינג נספג בעיקר, על 10 דקות.
מורחים את הפודינג באופן שווה לתוך תבנית האפייה.
אופים עד שהוא חום והקצוות מבעבעים, 25 עד 30 דקות.
בואו מגניב, ואז לחתוך ולהגיש חם, עם גלידת וניל.
היזהרו אריזה הכרזה על מוצר הוא " 100 אחוז חיטה — - ייעוד זה יכול לשמש על מזונות שנעשו עם קמח חיטה מעודן. כדי להיות בטוח בערך התזונתי של המוצר, לקרוא תוויות בזהירות: המרכיב הראשון צריך להיות מוצר דגנים מלאים. בדוק את תוכן הסיבים - אם המוצר אינו מכיל מינימום של שלושה גרם לכל פרוסה, אתה כנראה מתמודד עם מתחזה.