קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פודינג לחם מחיטה מלאה תפוחים ואגוזים

פודינג לחם מחיטה מלאה תפוחים ואגוזים
פודינג לחם מחיטה מלאה תפוחים ואגוזים הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, תמצית vanillan, תפוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג לחם אגוז תפוחים, תפוח, אגוז + פנקייק פודינג לחם ברי, ו פודינג לחם אגוזים בטעם תפוח עץ איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 ° F ומשמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'.
2
על גיליון עוגיות גדול, להפיץ את קוביות הלחם בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים עד קלוי קלוי, 7 עד 10 דקות.
4
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
5
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הדבש, ביצים, חלמונים, וניל.
מרכיבים שתצטרך
6
בסיר בינוני כבד, להביא את החלב, קינמון ואגוז מוסקט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום באופן מיידי.
8
מקציפים כל הזמן, מוסיפים לאט את החלב החם לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
9
תן לחביצה להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
10
בקערה גדולה, לשלב את קוביות הלחם, תפוח, ואגוזי מלך. מערבבים בעדינות את פודינג, ציפוי תערובת הלחם ביסודיות עם הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
11
בואו לעמוד, לזרוק פעם או פעמיים להפיץ, עד פודינג נספג בעיקר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מורחים את הפודינג באופן שווה לתוך תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
13
אופים עד שהוא חום והקצוות מבעבעים, 25 עד 30 דקות.
14
בואו מגניב, ואז לחתוך ולהגיש חם, עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
1
היזהרו אריזה הכרזה על מוצר הוא " 100 אחוז חיטה — - ייעוד זה יכול לשמש על מזונות שנעשו עם קמח חיטה מעודן. כדי להיות בטוח בערך התזונתי של המוצר, לקרוא תוויות בזהירות: המרכיב הראשון צריך להיות מוצר דגנים מלאים. בדוק את תוכן הסיבים - אם המוצר אינו מכיל מינימום של שלושה גרם לכל פרוסה, אתה כנראה מתמודד עם מתחזה.
מרכיבים שתצטרך