פודינג לחם מטוגן
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו את "ונילן חלץ", "קונדיטוריה סוכר" וסירופ מייפל, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג לחם מטוגן, פודינג לחם מטוגן, ו פודינג לחם מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מסדרים את הלחם בשתי שכבות בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ', חותכים את הלחם כדי שיתאים לצלחת. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, דבש, גרידת תפוז, וניל, ומלח.
יוצקים את התערובת על הלחם ולחץ על הלחם למטה. אפשר להשרות במשך 10 דקות.
מניחים את תבנית האפייה במחבת צלייה גדולה יותר ומוסיפים מספיק מי ברז חמים מאוד למחבת הצלייה כדי לבוא אינץ ' בצד של צלחת האפייה. מכסים את מחבת הקלייה בחוזקה בנייר אלומיניום, דוחסים אותה כך שלא תיגע בפודינג. לעשות שני חתכים בסכל כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים במשך 45 דקות, להסיר את רדיד אלומיניום, ואופים עוד 40 עד 45 דקות, עד פחזניות פודינג למעלה ואת פודינג מוגדר.
עם מסננת קטנה, אבק קלות עם סוכר ממתקים ומגישים חם ריבועים עם סירופ מייפל בצד.